Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duel infernal pentru Stanciu şi Chipciu în Liga Campionilor. Bayern - Anderlecht, în DIRECT la Telekom Sport. Ce alte meciuri transmitem marţi şi miercuri!

Duel infernal pentru Stanciu şi Chipciu în Liga Campionilor. Bayern - Anderlecht, în DIRECT la Telekom Sport. Ce alte meciuri transmitem marţi şi miercuri!
Comentarii

Gruparea din Bruxelles se deplasează la Munchen pentru un meci care contează pentru grupa B, din care mai fac parte Celtic şi PSG. Cofruntarea are loc marţi, de la ora 21:45, în direct pe Telekom Sport 3.

Este posibil să-i vedem pe Stanciu şi Chipciu în teren pe ”Allianz Area”. Nu ştim încă dacă îşi vor face apariţia din primul minut, întrucât la precedentul meci, câştigat cu 3-2 în faţa lui Lokeren, ambii au început meciul pe banca de rezerve. Au intrat în a doua repriză, iar Stanciu a avut o evoluţie foarte bună, pasând decisiv la golul victoriei!

 

Anderlecht o întâlneşte pe Bayern Munchen într-un moment oportun. Lucrurile în cadrul formaţiei bavareze sunt destul de încinse după înfrângerea cu Hoffenheim, scor 0-2. Robert Lewandowski i-a certat pe şefii echipei pentru transferurile realizate în această vară.

 

"Să fie mai creativi. Să rişte mai mult pe piaţa transferurilor, dacă vor să atragă în continuare jucători de top. Până acum n-au investit mai mult de 40 de milioane de euro într-un fotbalist, o sumă medie la nivel internaţional. Fotbalul e capitalism pur, toţi vor să câştige bani", a spus atacantul polonez în Bild.

 

Reacţia şefilor n-a întârziat să apară: ”Cine aduce critici clubului în spaţiul public are de-a face cu mine!", a declarat Karl-Heinz Rummenigge.

 

Cel mai important meci din prima etapă a fazei grupelor este FC Barcelona – Juventus. ”Blockbuster-ul” va fi transmis în direct pe Dolce Sport 1. Vezi mai jos toate meciurile transmise de programele Dolce Sport.

 

Marţi

Telekom Sport 1: FC Barcelona - Juventus

Telekom Sport 2: AS Roma - Atletico Madrid

Telekom Sport 3: Bayern Munchen - Anderlecht

Telekom Sport 4: Celtic - PSG

 

Miercuri

Telekom Sport 1: Real Madrid - APOEL

Telekom Sport 2: Liverpool - Sevilla

Telekom Sport 3: Tottenham - Dortmund

Telekom Sport 4: Feyenoord- Manchester City


* Toate meciurile se dispută de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: liga campionilorchampions leaguestanciuchipciuanderlechtbayern munchen 

viewscnt
Articole similare