Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duel românesc în sferturi la Parma: Irina Begu – Ana Bogdan

Duel românesc în sferturi la Parma: Irina Begu – Ana Bogdan

Tenis

Comentarii

Irina Begu, locul 33 WTA şi cap de serie 3, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Parma, fază în care o va întâlni pe Ana Bogdan.

Begu a învins-o pe Matilde Paoletti (Italia, 366 WTA), scor 6-4, 6-4.

Ana Bogdan, locul 53 WTA şi favorită 6, a trecut în optimi, tot miercuri, de sportiva din Slovacia Anna Karolina Schmiedlova, numărul 118 mondial, scor 6-2, 3-6, 6-3.

Jucătoarele calificate în sferturile de finală îşi asigură un premiu de 5.000 de euro şi 60 de puncte. Sportivele care trec de sferturi îşi asigură 8.870 de euro şi 110 puncte.

Irina Begu a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy. Ce dorinţă a avut după ce a cucerit trofeul

Irina Begu a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy şi a tras concluziile după participarea la competiţia ce s-a ţinut la Bucureşti.

Irina Begu, locul 41 WTA şi favorită 2, a învins-o, duminică, pe sportiva din Ungaria Reka Luca Jani, locul 114 WTA, scor 6-3, 6-3, şi a câştigat prima ediţie a turneului WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy.

După ce a câştigat trofeul, Irina Begu (32 de ani) a afirmat că speră ca acest turneu să devină o tradiţie.

"A fost o săptămână extraordinară pentru mine şi mă bucur că am reuşit, după cinci ani de zile, să joc din nou acasă, la Bucureşti.

Aş vrea să o felicit pe Reka, bravo, ai avut un weekend minunat, felicitări pentru că ai intrat în top 100. Aş vrea să mulţumesc sponsorilor, este un turneu extraordinar, m-am simţit foarte bine acasă. Bravo, Cosmin, aţi ridicat standardele unui turneu de 125.

Sper ca acest turneu să devină o tradiţie şi să avem din nou acasă turnee şi mai mari. Noi cu siguranţă vom fi aici”, a declarat Begu, la ceremonia de premiere.

Afla mai multe despre: tenis-irina begu-ana bogdan 

viewscnt
Articole similare