Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duelul golgeterilor | Gnohere vs Ţucudean, în meciul care poate decide noua campioană a României

Duelul golgeterilor | Gnohere vs Ţucudean, în meciul care poate decide noua campioană a României

FCSB

Comentarii

Duminică seară, Arena Naţională găzduieşte cel mai important meci al sezonului! FCSB şi CFR Cluj se vor duela timp de 90 de minute pentru adjudecarea titlului de campioană a României

"Visez să devin golgeter pentru că până acum nu am reuşit asta, dar e mai important să câştig trofee cu echipa şi apoi mă gândesc la performanţele individuale. Cred că poţi să faci mai multe lucruri, să fii cel mai bun din echipă, să marchezi, aşa cum fac şi Cristiano Ronaldo, şi Messi. Nu mă compar cu ei, să nu credeţi asta! Mi-ar plăcea să fiu campion cu Steaua şi să ies golgeterul campionatului", a mărturisit Gnohere pentru Gazetă.

Şi Ţucudean îşi doreşte cu orice preţ să ajungă cel mai bun marcator al Ligii 1: "Eu joc de plăcere, nu am evoluat niciodată pentru bani. Toată lumea îmi spune «De ce mai stai la fotbal, dacă ai ceea ce ai?». Pentru că îmi place! «Te ceartă antrenorul». Asta este viaţa de sportiv! Te ceartă ca să te facă să progresezi şi cred că am fost norocos că am ajuns şi la cluburi mari din România. Între o supermaşină şi titlul de golgeter, la orice oră aş alege titlul de golgeter!".

Afla mai multe despre: cfr clujsteauafcsbgnoheretucudeangolgeteri 

viewscnt
Articole similare