Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duelul titanilor! Am analizat confruntarea dintre Săpunaru şi Vinicius! ”Atunci mi se parea că este în formă maximă!” Cine ar câştiga duelul. EXCLUSIV

Duelul titanilor! Am analizat confruntarea dintre Săpunaru şi Vinicius! ”Atunci mi se parea că este în formă maximă!” Cine ar câştiga duelul. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Telekom Sport, Ovidiu Herea şi Andrei Vochin au vorbit despre derby-ul din această seară dintre Rapid şi FCSB.

Ambele echipe au în loturi doi fundaşi cu multe meciuri în picioare. Rapid se bazează pe Cristi Săpunaru, jucător cu mare experienţă în Liga 1 şi în campionatele din afară, iar FCSB l-a adus acum câteva săptămâni pe Paulo Vinícius, care a făcut istorie în tricoul CFR-ului. 

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu şi Ovidiu Herea, fost jucător în Giuleşti, au analizat în cadrul emisiunii Sport Center de pe Telekomsport 1 duelul din această seară dintre cei doi fundaşi. Ambii au pariat mai mult pe românul Cristi Săpunaru. 

”Din punctul meu de vedere, are un plus!” 

”Da, Săpunaru are un plus aici, având în vedere că a jucat la echipe puternice din afară. A câştigat Europa League. A jucat astfel de meciuri pe parcursul carierei şi cred că foarte multe. Din punctul meu de vedere, are un plus. 

Mie îmi place şi Vinicius. Din punctul meu de vedere, a jucat foarte bine în ultimii ani la CFR. A fost stâlpul apărării la CFR, dar parcă văd un plus pentru Săpunaru.

Contează foarte mult să ştii să stai în teren, mai ales la vârsta lui, să te poziţionezi, să apreciezi unde va veni o minge. Contează foarte mult.”, a spus Ovidiu Herea, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Sport Center, de pe Telekomsport 1.

”Este un duel egal, foarte echilibrat. Şi eu aş merge puţin pe Săpunaru. Nu ştiu, dacă mă întrebai acum 2 ani pe vremea asta, nu ştiu ce răspuns dădeam. La primele două titluri, atunci mi s-a părut cum zic fotbaliştii 'vână maximă'. Ultimele două campionate a fost puţin mai jos. La FCSB a jucat foarte bine în primul meci. Sunt foarte curios cum se va comporta, dacă FCSB va lăsa spaţii. Spaţii pe care cei de la CFR nu prea le lăsau. 

Să vedem dacă va fi şi el prins la dueluri unu la unu, să vedem cum se va comporta. Aşa la grămadă, cum se juca la CFR. La faze fixe, era genial. La fel cum şi Săpunaru e. De asta nu transpiră. Nu se expune. Dacă vor juca aşa si diseară, posibil să scoată un rezultat bun”, a spus Andrei Vochin, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Sport Center, de pe Telekomsport 1. 

Rapid - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1. Fazele importante se văd pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-rapid-vinicius-săpunaru 

viewscnt
Articole similare