Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir a ales primul 11 ideal al echipei naţionale. Fostul preşedinte FRF nu i-a ales pe portarii propuşi de Rădoi. "În poartă nu aş juca cu niciunul dintre ei"

Dumitru Dragomir a ales primul 11 ideal al echipei naţionale. Fostul preşedinte FRF nu i-a ales pe portarii propuşi de Rădoi. "În poartă nu aş juca cu niciunul dintre ei"

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir a acordat un interviu în care a spus care este echipa sa ideală pentru naţionala României.

Dumitru Dragomir a prezentat echipa cu care ar juca în următorarele partide ale echipei naţionale.

Fostul preşedinte FRF nu i-a ales pe portarii propuşi de Rădoi

Fostul preşedinte FRF a ales câteva surprize care să evolueze ca titulari şi nu a ales niciun portar dintre cei propuşi de Mirel Rădoi, el îl preferă pe Vlad de la FCSB.

"Păi aş avea Ovidiu Popescu fundaş dreapta, Bancu stânga, cu Chiricheş şi Nedelcearu, cu Răzvan Marin, cu Stanciu, cu Hagi şi Bicfalvi, aş juca. eu. În faţă cu Tănase, obligatoriu. Aş juca cu Mihăilă. O să râdeţi, dar cu el.

În poartă cu niciunul dintre ei, aş juca cu ăsta de la Steaua, cu Vlad. Dar în situaţia asta de aici, ori cu Niţă, ori cu Lazar. 

Dumitru Dragomir a ales primul 11 ideal al echipei naţionale

Dumitru Dragomir a ales primul 11 ideal al echipei naţionale din variantele propuse de selecţionerul României.

Ovidiu Popescu, Chiricheş, Nedelcearu, Bancu, Stanciu, Răzvan Marin, Hagi, Bicfalvi. Bicfalvi şi Răzvan Marin în faţa fundaşilor centrali, nu pe benzi. Pe benzi cu Hagi şi Stanciu, altfel nu ai pe cine. Iar în faţă cu Florin Tănase obligatoriu, e jucător foarte bun, să ştiţi. Şi aici Mihăilă, ar fi chiar Dennis Man, Puşcaş. 

Normal, Stanciu şi Hagi trebuie să fie titulari. Joacă la echipe puternice, echipe bune. Sunt jucători de valoare. Eu aş juca şi cu Bicfalvi, e un jucător foarte bun. Aşa şi Maxim este bun, dar nu poţi să îi bagi pe toţi.", a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport Live.

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirromania 

viewscnt
Articole similare