You are here:

Dumitru Dragomir a numit transferul verii în România! Cine este jucătorul care va fi ”vândut pe 5 milioane de euro”: ”Cel mai tare!”

Dumitru Dragomir a numit transferul verii în România! Cine este jucătorul care va fi ”vândut pe 5 milioane de euro”: ”Cel mai tare!”

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit la superlativ despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB.

La sfârşitul acestei veri, FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj în schimbul sumei de 2.000.000 de euro, după ce Gigi Becali a câştigat lupta de la distanţă pentru jucător cu Dan Şucu.

Mitică Dragomir, impresionat de transferul lui Bîrligea: ”Şi eu tot pe el îl luam”

Deşi s-a antrenat cu FCSB, Bîrligea nu va fi în lot pentru derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 15-a a Superligii, din cauza unei clauze stabilite de comun acord între Neluţu Varga şi Gigi Becali.

Mai mult ca sigur îl vom vedea pe Bîrligea la debut în tricoul FCSB-ului în partida cu Petrolul din etapa a zecea.

Mitică Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că Gigi Becali îl va vinde pe Daniel Bîrligea pentru 5.000.000 de euro, în cazul în care jucătorul va avea evoluţii consistente.

”Bîrligea! Şi eu tot pe Bîrligea îl luam, cel mai tare transfer. O să-l vândă pe 5 milioane de euro, fac pariu pe cât vreţi”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Gigi Becali ar putea ”întoarce armele” în play-off. Patronul FCSB, pregătit să-l arunce pe Bîrligea în lupta cu CFR

Deşi în presă s-a vehiculat preţul de 300.000 de euro pentru o eventuală încălcare a acestei, Mihai Stoica a dezvăluit că este vorba despre doar 100.000.

Oficialul FCSB a dat de înţeles că, în cazul în care Bîrligea va avea evoluţii bune, nu ar fi o problemă ca Gigi Becali să scoată din buzunar 200.000 de euro pentru a-l putea utiliza pe atacant în partidele contra CFR-ului.

”(n.r. despre clauza ce Compagno era forever, la Daniel Bîrligea este doar anul ăsta, ceea ce este foarte important. Nu este 300.000 cum s-a vehiculat, este 100.000.

Şi dacă o fi nevoie, se plăteşte clauza. Important este să îl forţeze el pe Gigi să dea bani în play-off, pentru că 200.000 de euro este o cheltuială minoră”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

  • 2.500.000 de euro a plătit FCSB în schimbul lui Daniel Bîrligea.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdaniel bîrligeafcsbcfr 

viewscnt
Articole similare