You are here:

Dumitru Dragomir anunţă forţa care îl va detrona pe Becali în fotbalul românesc: „Să aruncaţi după mine dacă nu va fi aşa!”

Dumitru Dragomir anunţă forţa care îl va detrona pe Becali în fotbalul românesc: „Să aruncaţi după mine dacă nu va fi aşa!”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir este convins că un grup format din Nicolae Badea, Ion Ţiriac şi Cristi Borcea l-ar putea învinge fără emoţii pe Gigi Becali în fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir anticipează o nouă forţă în fotbalul românesc

FCSB a câştigat titlul în România fără probleme în acest sezon, dar fostul şef de la LPF este convins că acest lucru nu s-ar mai repeta dacă în fotbalul românesc ar intra investitori pricepuţi.

Dumitru Dragomir crede că Nicolae Badea, Ion Ţiriac şi Cristi Borcea au putea intra în fotbal, fie să facă treabă la Dinamo, fie la un alt club de tradiţie. Cu un asemenea grup de investitori, Dragomir este sigur că echipa ar ajunge chiar şi în UEFA Champions League.

„Badea este diabolic. Să-i atragi pe Ţiriac şi pe Vova… Dacă intră Borcea şi-l lasă pe el să conducă, şi nu ajung pe FCSB în doi ani, să daţi cu pălăriile după mine pe unde mă vedeţi. Dacă grupul ăsta îl lasă pe nebunul ăla de Borcea să conducă… Eu l-am avut conducător, a lucrat ani de zile, erau dracii pe pământ el şi Neţoiu.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Financiar, grupul ăsta e mai tare de 15-20 de ori decât Gigi Becali. Păi numai Ţiriac este de 2-3 ori peste Gigi. Şi Niro… Şi Borcea ce are? Şi Badea? Vova Cohn stă şi el pe 300-400 de milioane. Gigi  e un tip pricopsit, care are în jur de un miliard avere. Dar ăştia adună zece miliarde!

Dacă se face asta, nu se mai bate nimeni cu ei în fotbalul românesc. Fac pariu pe cât vreţi. Pentru că îi va ajuta şi Giovanni Becali, care e un impresar absolut extraordinar şi are conexiuni excelente în Germania, Spania, Italia, Anglia…

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

El a vândut jucători din România, dar s-a ferit să aducă jucători aici, ca să nu se facă de râs, pentru că au fost bani puţini la cumpărare. Dar dacă îi dai bani lui Giovanni ca să-ţi faci echipă, vai de mine… Îţi face echipă de Champions League, fac pariu pe cât vrei”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare