Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, convins că şefii de la FRF vor alege varianta cea mai potrivită pentru naţională: ”El va fi noul selecţioner” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, convins că şefii de la FRF vor alege varianta cea mai potrivită pentru naţională: ”El va fi noul selecţioner” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragomir este convins că şefii de la FRF îl vor alege pe Boloni ca noul selecţioner.

După mai bine de o lună şi jumătate de discuţii, speculaţii şi promisiuni false, căutările pentru un nou selecţioner par să se apropie de final.

Trei candidaţi au mai rămas în cursă, Edi Iordănescu, Adi Mutu şi Laszlo Boloni.

Iordănescu jr. a fost surprins chiar marţi la sediul FRF, discutând despre posibilitatea de a prelua echipa naţională, însă Dumitru Dragomir nu crede că el va primi postul.

Fostul şef de la LPF este convins că tot Laszlo Boloni va fi noul selecţioner, chiar dacă negocierile dintre FRF şi acesta au stagnat în ultima vreme.

După ce venise de la Nisa la Bucureşti pentru a se întâlni cu Burleanu şi Stoichiţă, Boloni nu a dat un răspuns instant şi nici nu le-a mai răspuns la telefon câteva zile şefilor de la FRF, cât timp era la Tg. Mureş.

În orice caz, Dragomir tot este sigur că Boloni va fi alesul şi că un refuz al său ar fi o tragedie.

Dumitru Dragomir, convins că şefii de la FRF vor alege varianta cea mai potrivită pentru naţională

În istoria fotbalului românesc nu s-a mai întâmplat aşa ceva, ca naţionala să nu aibă un selecţioner atâta timp. Este fără precedent ce se întâmplă.

Dar eu vă spun ceva şi o să vedeţi că am dreptate. Tot Boloni va fi antrenorul ”tricolorilor”, chiar dacă s-a întârziat un pic cu această aşteptare.

Ar fi un adevărat dezastru dacă el ar refuza postul de selecţioner. Cerinţele lui, în negocierile cu federaţia, nu au fost exagerate, doar că sunt foarte ferme.

Ungurul ăsta e un băiat deştept. Tobă de carte şi de fotbal. Şi e mai român decât mulţi români. Uitaţi-vă de câte ori a jucat pentru România şi ce performanţe a avut. Cu asta spun totul.

Oricum, dacă el va refuza postul, pentru următorii antrenori cu care se va discuta ar fi o jignire, pentru că lumea i-ar considera ca a zecea roată la căruţă cum se spune în popor”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

                                                                                                                                                                                                                                            Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare