Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, despre revenirea lui Bordeianu în Liga I: „I-a păcălit pe ăia!” + Impresarii, luaţi în vizor: „Din cauza lor vor fugi toţi de noi ca dracu de tămâie”

Dumitru Dragomir, despre revenirea lui Bordeianu în Liga I: „I-a păcălit pe ăia!” + Impresarii, luaţi în vizor: „Din cauza lor vor fugi toţi de noi ca dracu de tămâie”

Superliga

Comentarii

Revenirea lui Mihai Bordeianu în Liga I, la CFR Cluj, a stârnit multe reacţii în spaţiul public. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a bănuit motivul pentru care fostul mijlocaş s-ar fi întors în Liga I, după doar câteva luni petrecute la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită.

Conform celor spuse de Dragomir, impresarul jucătorului, Florin Vulturar, i-ar fi minţit pe oficiali lui Al Qadisiyah, cum că Bordeianu ar putea juca şi pe postul de atacant.

„Dacă Vulturar l-a adus pe Bordeianu la arabi şi i-a păcălit pe ăia că ăsta poate să joace atacant, atunci înseamnă că e un impresar tare şmecher. Dar dacă nu este aşa cum zice el, atunci ne facem cu toţii de râs. Asta este ultima pe care am putut să o aud. Cum naiba să îl transfere ăia ca şi mijlocaş central, dar ei sperau că poate să joace atacant? Astea sunt baliverne de pe plaiurile româneşti”, a spus Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru ProSport.
Mijlocaşul român va sta şase luni la campioana României, iar din vară se va întoarce la Al Qadisiyah, cu care mai are contract încă doi ani.
Dragomir l-a luat în vizor pe Florin Vulturar pentru întâmplarea „ciudată” a lui Bordeianu şi a mărturisit opinia sa legată de transferurile realizate de impresari români.

Vreau să reţineţi un lucru de la mine: dacă Man nu va reuşi la Parma, după ce ăia au dat o căruţă de bani pe el, atunci cinci ani nu vom mai vinde niciun român pe la vreo echipă importantă din lumea asta. Vor fugi toţi de noi ca dracu’ de tămâie. Îmi dau seama că noi avem impresari tare buni, dar jucători destul de slabi. Şi observ că încep să fie făcuţi pachet şi trimişi acasă de pe la echipele lor unul după altul”, a tunat Dumitru Dragomir.

  • 14 meciuri a jucat Mihai Bordeianu în campionatul Arabiei Saudite.


 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare