Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, despre singura şansă ca Dinamo să reapară în prima ligă! Le-a recomandat "câinilor" un stadion de 6.000 de locuri din Bucureşti | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, despre singura şansă ca Dinamo să reapară în prima ligă! Le-a recomandat "câinilor" un stadion de 6.000 de locuri din Bucureşti | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, ştie cum Dinamo Bucureşti ar mai putea reveni în prima ligă din România. Pentru partidele din Liga 2, le-a recomandat să poarte o nouă discuţie pentru o arenă din Bucureşti.

Dumitru Dragomir, despre Dinamo Bucureşti

Superliga debutează fără Dinamo Bucureşti în campionat. Clubul din "Ştefan cel Mare" a confirmat că va lua startul în noul sezon din Liga 2, dar e nevoit să găsească un investitor, pentru a rezolva dintre problemele clubului. 

De altfel, Dumitru Dragomir crede că aceasta e singura cale ca Dinamo Bucureşti să revină în prima ligă. 

"Convingerea mea e că dacă nu vine un om potent cu bani, care să plătească datoriile şi să plătească jucătorii la timp şi să-şi aducă jucători... Acum nu au jucători nici de Divizia C. Marea majoritate nu pot juca în Divizia C la Dinamo, iar cei buni au fost îndepărtaţi. Eu lăsam copiii, îl lăsăm pe fostul şef al centrului de copii şi juniori, pe care văd că l-a îndepărat şi Rapidul acum, dar, mă rog, sunt alte lucruri", a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport. 

Fostul conducător din fotbalul românesc le-a recomandat "câinilor" o arenă de 6.000 de locuri din Bucureşti. Refuzaţi de patronul celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea, după ce au dorit să joace pe stadionul din Colentina, alb-roşilor li s-a transmis să insiste. 

"Le fac o recomandare. Să se ducă la Ciuclea şi să joace acolo, la Daco-Getica. Terenul este splendid. Altfel nu are (n.r. - Dinamo) unde să joace. Sau , mă rog, la Arcul de Triumf , dacă se înţeleg cu preşedintele",  a adăugat Dumitru Dragomir. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare