Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din serile de poker cu Becali şi Porumboiu: ”Era extrem de dur. A început să ţipe de la balcon”

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din serile de poker cu Becali şi Porumboiu: ”Era extrem de dur. A început să ţipe de la balcon”

Superliga

Comentarii

În zilele de glorie pe care le-a avut în fotbalul românesc, Dragomir a făcut de toate împreună cu preşedinţii şi patronii cluburilor din Liga I. S-au certat, s-au împăcat şi, mai mult, au pierdut nopţi şi bani grei la jocurile de noroc.

Dumitru Dragomir a povestit cum decurgeau serile în care greii din Liga I se întâlneau şi pariau pe sume uriaşe. Se juca poker, tabinet sau table, iar mizele erau uriaşe.

Becali era un jucător rău de tot, un dur la jocuri de noroc. La fel şi Sechelariu. La poker, Porumboiu era slab. A câştigat de multe ori şi el, dar nu era cine ştie ce. Cel mai bun însă la poker din această ţară a fost Gheorghe `Pinalty` Ştefan. La poker nu exista prietenie nici dacă joci în familie.

Am jucat cu Porumboiu şi cu Gigi. S-a mai băut un pahar de vin, iar Porumboiu a pierdut. Am ieşit afară şi am schimbat nişte bani cu Gigi în curte. De la balcon, Porumboiu a început să ţipe, că ce facem, împărţim banii lui”, a povestit Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Afla mai multe despre: porumboiubecalidragomir,  

viewscnt
Articole similare