Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir face acuzaţii şocante: "Gigi m-a sunat şi mi-a zis «Bă, trebuie să te dăm afară! Îmi face SRI vilă»"

Dumitru Dragomir face acuzaţii şocante: "Gigi m-a sunat şi mi-a zis «Bă, trebuie să te dăm afară! Îmi face SRI vilă»"

Fotbal

Comentarii

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a vorbit despre alegerile pierdute în faţa lui Gino Iorgulescu şi dezvăluie ce telefon a primit de la Gigi Becali, care în acel moment era în închisoare.

Potrivit lui Dragomir, Victor Ponta şi Serviciul Român de Informaţii s-au implicat în alegerile de la LPF, iar Gigi Becali i-a dezvăluit ce a primit din partea SRI pentru a-l vota pe Iorgulescu.

"M-a sunat Gigi Becali din puşcărie. Mi-a zis «Bă, te rog să mă ierţi, dar trebuie să te dăm afară. Îmi face SRI-ul vilă în centrul puşcăriei». Totul e înregistrat. Nu pot minţi cu asemenea lucru. Luaţi înregistrările. A stat bine. Ponta s-a ţinut de cuvânt vis a vis de Gigi Becali", a spus Dragomir la Prosport.

Nu e pentru prima dată când Dragomir vorbeşte despre legătura politicului în alegeri. Într-un interviu pentru EVZ preciza: "La alegeri a fost lucrătură politică. S-au făcut presiuni mari să fiu schimbat. Aveau nevoie de un om de-al lor, care să răspundă la comenzi. După ce l-a pus pe Gino Iorgulescu, Ponta a vrut să mă aresteze. Era vorba de bani mulţi, iar Ponta se pregătea de campania prezidenţială din 2014, avea nevoie de finanţare. Arpad Paszkany mi-a spus să-i cedez banii din drepturile, fără licitaţie, şi i-am spus că e ilegal. Mi-a promis un comision de 4 milioane de euro pe an, în următorii 5 ani, adică 20 de milioane. Dacă acceptam, trebuia să dau în fiecare an câte 1 milion de euro pentru campanii. Prima era în 2014, campania prezidenţială".

Afla mai multe despre: dumitru dragomirbecaliiorgulescupontaalegerilpfscandal 

viewscnt
Articole similare