Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir i-a făcut primul „11” pentru EURO lui Edi Iordănescu! Liderul naţionalei, OUT din echipa fostului şef LPF

Dumitru Dragomir i-a făcut primul „11” pentru EURO lui Edi Iordănescu! Liderul naţionalei, OUT din echipa fostului şef LPF

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragomir a ales primul „11” al echipei naţionale pentru turneul final din Germania.

Dumitru Dragomir a ales primul „11” al României pentru EURO

Provocat să aleagă cei mai buni 11 jucători pentru meciurile din Germania, fostul şef al LPF nu a ezitat să surprindă. Dumitru Dragomir nu l-a luat în calcul pe Nicuşor Stanciu, nimeni altul decât liderul României în campania de calificare la EURO.

În defensivă nu a fost loc de surprize, Dragomir mergând pe variantele deja consacrate în meciurile din preliminarii. Pe postul de goalkeeper a fost ales tot Horaţiu Moldovan, deşi fostul portar de la Rapid nu prinde minute la Atletico Madrid.

Iată primul „11” al României ales de Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik:

România: Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - Screciu, Moruţan, I. Hagi - Man, Alibec, Coman

Dumitru Dragomir s-a săturat de Radu Drăguşin: „Foarte slab, noroc că l-a scos Iordănescu de pe teren!”

România a pierdut meciul amical cu Columbia, scor 2-3, la Madrid.

Radu Drăguşin a fost titular în amicalul cu sud-americanii, dar a fost înlocuit la pauză de Ionuţ Nedelcearu. Dumitru Dragomir e de părere că fundaşul lui Tottenham a jucat foarte slab, iar mutarea a fost potrivită, precizând că Nedelcearu s-a descurcat mai bine.

Fostul şef de la Ligă este dezamăgit de Drăguşin, despre care spune că este într-o scădere de formă.

„A fost un test util pentru toată lumea. Şi noi, dar şi Edi ne-am dat seama de multe lucruri. Am început să avem mari probleme în apărare, iar după părerea mea Drăguşin e într-o scădere de formă. A jucat foarte slab în cele 45 de minute ale sale din meciul cu Columbia.

Iar la nivelul ăsta nu poţi să faci asemenea greşeli în marcaj, pentru că la EURO eşti mâncat. Edi a procedat corect că l-a scos la pauză şi i-a dat şansă lui Nedelcearu să joace şi el. Şi a facut-o mai bine decât Drăguşin.

A fost mai exact în intervenţii şi a fost periculos şi la fazele fixe din atac. Eu cred totuşi că presiunea l-a cam copleşit pe Radu Drăguşin. Au tot fost în ultimele luni declaraţii pompoase făcute de unul si altul la adresa lui, iar când a întrat să joace nu a fost top, aşa cum se spune.

Însă, e tânăr şi are timp să îşi revină, dar lucrul ăsta trebuie să îl facă cât mai repede, deoarece e jale dacă la EURO se va prezenta la fel ca la meciul cu Columbia”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare