Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir îi arată obrazul lui Ciprian Deac după atacul la tatăl său: „L-a luat valul! E vorba de educaţie”

Dumitru Dragomir îi arată obrazul lui Ciprian Deac după atacul la tatăl său: „L-a luat valul! E vorba de educaţie”

CFR Cluj

Comentarii

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Ciprian Deac după ce fotbalistul CFR-ului şi-a atacat public tatăl.


Dumitru Dragomir îl pune la zid pe Ciprian Deac după atacul la tatăl său: „L-a luat valul! E vorba de educaţie”

După ce tatăl lui Ciprian Deac a ieşit public şi a declarat că fiul său este în conflict cu Andrea Mandorlini, fotbalistul CFR-ului a decis să-l contracareze pe tatăl său, tot în spaţiul public. Decizia l-a scos din sărite pe Dumitru Dragomir, care nu vede cu ochi buni o asemenea ceartă publică.

„L-a luat valul, nu cred că e un tip needucat. E vorba de educaţie. Numai de educaţie, dacă n-ai educaţie, n-ai nici dragoste. De părinţi? E ce e mai sfânt pe lumea asta, ce-i mai sfânt? Pentru părinţi cel mai sfânt e copilul lui.

Eu mi-am supărat nevasta ca nimeni altul în decursul vieţii, dar mai mult de oră n-am stat supărat pe ea, sau ea pe mine. Păi cum, ei îi spui toate secretele. Cine îi spune toate secretele nu e sănătos la cap, dar problemele de viaţă. Nu e bou, nu e sănătos la cap. O viaţă de familie fără puţină minciună, băi eu nu sunt om care să mint. Dacă-i spui tot te duci la cimitir imediat.

Da, e pe ultima sută, trage de el să mai câştige câţiva bani. Nu i-au zis, aşa ceva nu-i zice nimeni. El crezând că asta nu-l supără pe taica-su, dar m-a supărat pe mine. Eu care sunt un familist ieşit din comun. Eu duminică de duminică mănânc cu copiii mei, cu prietenii lor, cu iubitele lor. Dacă vor să vină la masă au obligatoriu, o dată pe săptămână familia trebuie să se întâlnească”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: ciprian deacdumitru dragomircfr cluj 

viewscnt
Articole similare