You are here:

Dumitru Dragomir îi dă un sfat cât o calificare în grupe lui Gigi Becali: „Joacă şi tu cu ăştia doi la FCSB!”

Dumitru Dragomir îi dă un sfat cât o calificare în grupe lui Gigi Becali: „Joacă şi tu cu ăştia doi la FCSB!”

FCSB

Comentarii

FCSB o întâlneşte pe Sparta Praga, în returul din preliminariile UEFA Champions League. Dacă trece de cehi, elevii lui Elias Charalambous vor juca în play-off pentru calificarea în grupe.

Dumitru Dragomir ştie cu cine ar trebui să joace FCSB în duelul cu Sparta Praga

Fostul şef de la LPF consideră că FCSB ar trebui să joace cu doi atacanţi, atât cu David Miculescu, cât şi cu Daniel Popa. Totuşi, Dragomir crede că echipa patronată de Gigi Becali nu are curajul de a îndrăzni un asemenea sistem, lucru care ar putea să o coste.

„Le e frică (Referitor că FCSB joacă cu un singur atacant nr.). Eu nu aş juca aşa. Eu aş juca cu ambii atacanţi, 4-4-2, normal. Ai văzut cum vin Popa şi Miculescu înapoi? Ăştia ştiu jocul.

Numai că nu au un jucător de pasă filtrantă, pasă finală. Nici Olaru nu este jucător de pasă finală. El este un jucător de alergătură, de campionatul german, englez…Pleacă pe 3, 4 milioane. Dacă nu chiar 5, poate să ia”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Ce a spus Elias Charalambous înainte de meciul cu Sparta Praga

„Suntem pregătiţi pentru orice scenariu. Ştim că va fi o partidă grea, am analizata adversarul şi suntem pregătiţi pentru orice. Nu ştii niciodată cum va decurge jocul, un moment poate schimba totul, însă cred că suntem pregătiţi pentru orice situaţie. Sunt fericit că am majoritatea jucătorilor disponibli. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, din păcate. Nu poţi schimba multe în decurs de o săptămână.

Vom încerca doar să corectăm unele detalii. O să dăm totul, sper că vom face totul corect pentru a ne califica în următorul tur preliminar.

Este frumos să visăm la astfel de situaţii, la imnul Champions League. Cine nu şi-ar dori să trăiască astfel de momente? Nu le poţi cumpăra, doar câştiga prin performanţe. M-aş bucura enorm pentru aceşti băieţi. Sunt momente pe care nu le poţi uita, sper să le putem trăi împreună”, a transmis Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare partidei cu cehii.

Afla mai multe despre: gigi becalidumitru dragomirfcsb 

viewscnt
Articole similare