Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Becali: „Iordănescu are sânge în instalaţii! E al dracului ca taică-su”

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Becali: „Iordănescu are sânge în instalaţii! E al dracului ca taică-su”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali are de gând să îl numească antrenor principal la FCSB pe Edi Iordănescu.

Becali, patronul lui FCSB, a lansat, ieri, bomba şi a dezvăluit că are de gând să îl pună antrenor principal pe Iordănescu Jr.

Patronul este dispus să lase, în totalitate, echipa pe mână lui Edi.

Dumitru Dragomir a vorbit despre vestea momentului şi l-a avertizat pe Becali în legătură cu seriozitatea tehnicianului român.

„Edi Iordănescu are o carte de vizită foarte bună, a avut şi de unde să înveţe, de la tatăl lui, care a fost un mare antrenor. Şi are şi sânge în instalaţii! Adică nu îl calci pe bătături. E al dracului ca taică-su.

Eu vă spun că nici nu îl deranejază pe Edi. S-a săturat şi el de critici, de insuccese şi de bani pierduţi.

Convingerea mea este că Stelei (n.r. FCSB) îi trebuie un antrenor, dar eu l-aş ţine şi pe acest umil antrenor (n.r. Dinu Todoran). El e un antrenor bun, dar dacă nu pui condiţii de la început, e greu de lucrat cu Gigi Becali.

Gigi Becali nu va lua un antrenor pe care nu poate să îl călărească”

Încăpăţânarea şi ştiinţa de carte sunt principalele calităţi ale lui Edi Iordănescu. Îi va fi foarte greu şi lui să îi facă să joace, pentru că sunt indisciplinaţi în joc. Să ştiţi că ei sunt copii talentaţi, dar fotbalul nu se joacă numai ca să ieşi în evidenţă.

O să vedeţi că şi Edi va avea insuccese la început. Echipa lui Becali nu este antrenată cum trebuie, pentru că nu susţine efortul maximal. Rapid i-a bătut la mijlocul terenului pentru că a alergat. Nu ştiu ce se întâmplă, dar jumate din ei nu pot alerga.

Gigi Becali nu va lua un antrenor pe care nu poate să îl călărească. În momentul în care spune ceva, îl va da afară, o să vedeţi”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Suporterii sunt în al 9-lea cer după vestea că vine Iordănescu la FCSB: „Am lacrimi de bucurie în ochi că eşti aproape să vii la Steaua”. UPDATE cu reacţia antrenorului

Afla mai multe despre: fcsbdumitru dragomirgigi becali 

viewscnt
Articole similare