Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir îl laudă pe Nicolo Napoli după ce italianul l-a învins pe Mutu: ”E un vulpoi bătrân, iar eu îl văd ca pe unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 1!”

Dumitru Dragomir îl laudă pe Nicolo Napoli după ce italianul l-a învins pe Mutu: ”E un vulpoi bătrân, iar eu îl văd ca pe unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 1!”

Rapid

Comentarii

După succesul din Giuleşti, Dumitru Dragomir consideră că Nicolo Napoli este unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 1.

Rapid a pierdut, scor 2-3, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei FC U Craiova 1948. Este primul eşec înregistrat de Adrian Mutu de când a preluat Rapidul.

Rapid a punctat prin autogolul lui Diallo, din minutul 8, şi penaltiul transformat de Albu, în minutul 90+2. Golurile craiovenilor au fost marcate de Compagno din minutele 44 şi 47, ultimul din penalti, şi Baeten '90+5.

Dumitru Dragomir susţine că Rapidul are un complex în faţa celor de FC U Craiova 1948. Fostul şef de la LPF susţine că italianul a contribuit decisiv la victoria oltenilor din Giuleşti. 

”E un vulpoi bătrân, iar eu îl văd ca pe unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 1!”

”Să ştiţi că mă aşteptam să bată Craiova în Giuleşti. Rapid are un complex în faţa acestei echipe. Cu ăştia ai lui Mititelu e greu rău. Nu uitaţi că abia au fost egalaţi pe Arena Naţională de FCSB, scor 2-2, au bătut Rapidul de vreo două ori în Liga 1 în acest campionat, au bătut Dinamo de vreo două ori, au bătut şi pe Botoşani. Au bătut UTA, au făcut şi meciul frumos de la Ovidiu cu Farul, chiar dacă au pierdut atunci. Mititelu nu are echipă rea.

Însă, în Giuleşti meciul l-a câştigat vulpoiul ăla bătrăn de Nicolo Napoli. Italianul şi-a dat seama că nu merge în sistemul cu care începuse partida şi a schimbat după 30 de minute doi jucători. Aici l-a surprins pe Mutu, iar tactic a câştigat clar acest meci în faţa lui Adi Mutu.

Nu a reacţionat deloc după schimbările italianului, Napoli e un vulpoi bătrân, iar eu îl văd ca pe unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 1. Poate să facă faţă la orice echipă de la noi. De la Craiova mi-a plăcut decarul ăla al lor, Bauza. Are stofă de fotbalist. O pune bine jos, are tehnică şi viteză. Dar nu ştiu cum de nu l-a ochit Gigi Becali până acum. Mi-a plăcut şi duelul galeriilor”, a încheiat Dragomir.

Afla mai multe despre: rapid-dragomir-nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare