Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir prezice cine iese victoriasă din Dinamo - U Cluj: "Dacă nu trec de ei, înseamnă că este ceva necurat"

Dumitru Dragomir prezice cine iese victoriasă din Dinamo - U Cluj: "Dacă nu trec de ei, înseamnă că este ceva necurat"

Dinamo București

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a analizat barajul Dinamo Bucureşti - U Cluj.

Dumitru Dragomir, despre Dinamo - U Cluj

  • Dinamo va disputa primul meci în deplasare în dubla cu Universitatea Cluj de menţinere/promovare în Liga 1, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuată, luni, la sediul FRF.
  • Partidele vor avea loc la 21 mai, turul, şi la 29 mai, returul.

„La Dinamo este un haos nemaiîntâlnit. Ăla, Şerdean, a câştigat în instanţă dar nu-l bagă nimeni în seamă. Badea a vrut să dea o masă, să liniştească puţin lucrurile înainte de barajul cu U Cluj, şi a fost luat în primire. Şerdean nu are cum să vină pentru că nu-l lasă galeria. Galeria, dacă a strâns ceva bani şi i-a băgat în Dinamo, vrea să conducă. Este un haos de nedescris.

Dacă n-ai un singur conducător, care să ştie meserie şi cum să cheltuiască banii în favoarea rezultatelor, n-ai făcut nimic. Dinamo este haosul frumos al acestei ţări. Aşa e şi în politică, cum e la Dinamo”, a declarat Dragomir la GSP Live.

De asemenea, Dumitru Dragomir a dat-o favorită pe Dinamo. 

„Dinamo are echipă bună, cu 3 clase peste U Cluj. Dacă nu trec de U Cluj, înseamnă că este ceva necurat. Dintre 10 jocuri, niciunul nu l-ar câştiga U Cluj. Am văzut-o în 6-7 meciuri. Oricum şi-au depăşit condiţia în multe jocuri. N-au nici 50% din valoarea lui Dinamo. 

Dinamo e echipă bună, cu jucători buni, dar e acolo o atmosferă în care nu poţi face performanţă. Performanţa se face cu linişte. Unul singur trebuie să dicteze. Ceilalţi treceţi la muncă, băi fraţilor!”, a completat fostul şef al LPF. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdinamou cluj 

viewscnt
Articole similare