Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir pune tunurile pe Rădoi în urma umilinţei cu Armenia: ”Lipsa lui de experienţă ne-a adus aici”. Ce spune de schimbările făcute faţă de meciul cu Germania

Dumitru Dragomir pune tunurile pe Rădoi în urma umilinţei cu Armenia: ”Lipsa lui de experienţă ne-a adus aici”. Ce spune de schimbările făcute faţă de meciul cu Germania
Comentarii

În urma înfrângerii 3-2 în faţa Armeniei, mai multe voci din fotbalul românesc au cerut schimbări majore la FRF. Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a pus tunurile pe selecţionerul Mirel Rădoi.

România a fost învinsă cu scorul de 3-2 la Erevan, de către selecţionata Armeniei. ”Tricolorii” n-au profitat de avantajul de 2-1, dobândit în minutul 72 de o "dublă" a lui Cicâldău, după ce gazdele deschiseseră scorul, şi au primit două goluri în ultimele minute ale partidei.

A fost pentru prima dată în istorie când Armenia a reuşit să învingă naţionala noastră şi a asigurat un start perfect în campania de calificare pentru selecţionata lui Joaquin Caparros, cu 9 puncte obţinute din 9 posibile.

În urma adevăratei umilinţe suferite miercuri seara, Dumitru Dragomir a dat de pământ cu selecţionerul Rădoi. Fostul şef al LPF este de părere că lipsa de experienţă a fostului căpitan al FCSB-ului a costat-o pe naţionala noastră.

Dumitru Dragomir pune tunurile pe Rădoi în urma umilinţei cu Armenia

”N-am cuvinte când văd că o echipă de divizia B din România ne-a bătut, pe onoarea mea dacă nu… N-am văzut aşa ceva, lipsa lui de experienţă ne-a adus aici, cum să faci dom’le atâtea schimbări după meciul cu Germania, cum să faci atâtea schimbări după mecul cu Germania?

E ceva în neregulă. Cine răspunde dom’le de prostiile astea făcute în timpul acestui meci? Lăsaţi-mă naibii cu schimbările, de 50 de ani tot aud de schimbări?!

Fotbalul e acelaşi, intervin valorile. Iar azi valoarea schimbărilor noastre este cu mult mai mare decât a lor. Cum să ai asemenea şansă şi să iei bătaie?! Părerea mea e că dacă conducea Stoichiţă câştigam la 2-3 goluri diferenţă”, a spus Dragomir, pentru ProSport.

VIDEO | Conferinţa de presă susţinută de Rădoi în urma meciului cu Armenia

Afla mai multe despre: dumitru dragomirechipa naţionalămirel rădoiromâniaromânia armenia 

viewscnt
Articole similare