Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, săgeţi aruncate către jucătorii echipei naţionale! ”În afară de el, restul pasează în lateral!”

Dumitru Dragomir, săgeţi aruncate către jucătorii echipei naţionale! ”În afară de el, restul pasează în lateral!”

Echipa națională

Comentarii

Fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, nu este mulţumit deloc de echipa naţională condusă de Edi Iordănescu.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri. În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centrul terenului pentru a se relua jocul.

Tricolorii au avut un joc lent, fapt care l-a nemulţumit pe Dumitru Dragomir. Darius Olaru a fost chemat de urgenţă la echipa naţională pentru amicalul cu Israel, după ce mai mulţi tricolori au fost depistaţi cu COVID-19 sau au fost răciţi. 

”În afară de el, restul pasează în lateral!”

”Noi avem trei deficienţe enorme. Nu mai fugim. Avem viteza a-ntâia şi a doua. Nu mai suntem echipă tehnică, noi nu mai pasăm, care cum erau Hagi, Popescu, care te pasau de te ameţeau. Noi ţinem de minge doar în lateral. Nu avem niciun mijlocaş care să paseze perpendicular, în afară de Olaru, restul pasează în lateral. Eu la fiecare joc îmi notez, pentru că sunt de meserie antrenor”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro X. 

Afla mai multe despre: românia-iordănescu-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare