Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Gigi Becali după scandalul cu Edi Iordănescu! ”Nu ştia unde vine? Nu poţi tu să-i pui căluşul la gură lui Gigi!”

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Gigi Becali după scandalul cu Edi Iordănescu! ”Nu ştia unde vine? Nu poţi tu să-i pui căluşul la gură lui Gigi!”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF consideră că Gigi Becali are voie să comenteze despre jocul echipei sale, având în vedere că a investit sume mari de bani.

Chiar dacă FCSB a avut o formă bună şi a înregistrat rezultate pozitive cu Edi Iordănescu pe bancă, Gigi Becali nu a fost mulţumit de jocul echipei după remiza cu FC Voluntari, scor 0-0, şi l-a criticat pe antrenor.

Patronul a criticat jocul echipei, dar şi pe Iordănescu, iar în contract ar exista nişte clauze conform cărora latifundiarul din Pipera nu ar avea voie să vorbească despre echipă şi antrenor. 

Acum fostul şef de la LPF a sărit în apărarea lui Gigi Becali şi consideră că patronul echipei este îndreptăţit să facă acest lucru. 

”Nu ştia unde vine? Nu ştia cum este el? Îl schimbă el pe Gigi?”

”Băi, tată, ăsta este capitalismul din ziua de azi! Şi la mine la blocuri eu fac totul. Constructorul nu face ce îi zic eu? La revedere! Eu fac totul. Aşa este şi la fotbal.

Edi nu ştia unde vine? Nu ştia cum este Gigi Becali? Îl schimbă el pe Gigi? Dar Gigi are dreptate aici. Echipa nu joacă nimic. Voluntari a jucat mai bine, iar pe Gigi l-a luat capul. FCSB a câştigat meciurile cum le-a câştigat în ultimul timp, ba cu vreo două 11 metri date aiurea, ba cu noroc, ba cu una sau cu alta, dar nu merge aşa la infinit. Gigi a tot tăcut şi nu i-a convenit că nu a putut ieşi să spună public tot ceea ce gândeşte. Nu poţi tu să-i pui căluşul la gură lui Gigi. Până la urmă, el este patronul şi el aruncă cu banii, nu alţii.

Gigi bagă bani foarte mulţi în fotbal şi vă pot spune că e fratele mai mare a lui Adrian Mititelu. Sunt leiţi amândoi. Dar au şi băgat bani în fotbal aşa cum sunt ei doi, cu bune şi rele.

Ăştia doi au băgat o grămadă de bani în fotbal, iar de Mititelu se alesese praful, dar tot a revenit. Dar, ce vreţi să facă Gigi? Să tacă din gură când vede că echipa cu Edi abia joacă ceva? Că asta e marea problemă, nici nu prea joacă fotbal. Gigi de vreo şase ani tot bagă bani în fotbal şi termină pe locul doi. Ştiţi vorba aia? Am jucat bine, dar am pierdut ca totdeauna, nu? Nu poţi să taci când ştii că toci sute de mii de euro pe lună, dai salarii de 20 de mii sau 25 de mii şi tu nu joci mai nimic”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare