Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir şi-a dat cu părerea despre situaţia de la Dinamo: „Nu există aşa ceva! Asta e marea lor problemă!”

Dumitru Dragomir şi-a dat cu părerea despre situaţia de la Dinamo: „Nu există aşa ceva! Asta e marea lor problemă!”
Comentarii

Dinamo traversează o perioadă foarte modestă în Superliga României.

Dumitru Dragomir şi-a dat cu părerea despre situaţia de la Dinamo: „Nu există aşa ceva! Asta e problema lor”

Formaţia dinamovistă a schimbat antrenorul, dar a fost învinsă de Sepsi, scor 1-2, iar rezultatele întârzie să apară. Dumitru Dragomir a analizat situaţia şi a ajuns la o singură concluzie. Fostul şef de la Ligă consideră că lipsa banilor de la Dinamo reprezintă marea problemă.

„Bieţii suporteri, pe care eu îi apreciez, suferă săracii. Unii mai depăşesc, dar majoritatea sunt de respectat. Nu antrenorii sunt de vină şi nici conducătorul Nicolescu.

N-au bani. Fotbal fără bani, vedeţi-vă de treabă, nu există aşa ceva. Vezi de treabă că plăteşte şi Oţelul. Singura care are salarii mici şi rezultate bune este numai Farul.

Tactic, Farul câştigă meci de meci. Îşi ia 2-3 jucători cu experienţă şi restul puştani”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

”Mă frustrează domnii arbitri, îşi fac de râs meseria”. Andrei Nicolescu a răbufnit: ”Staţi liniştiţi, Dinamo nu retrogradează”

”Mă frustrează domnii arbitri, îşi fac de râs meseria. Avem problemele noastre, dar nu se poate să avem două penalty-uri şi să nu se dea.

E o ruşine. E singurul mesaj pe care îl transmit. Domnilor arbitri, Dinamo are sânge în instalaţie şi nu o să retrogradeze, deşi voi vreţi asta. 

Nu se poate aşa ceva. Noi am primit doar un penalty. Avem peste 10 faze controversate în care noi suntem loviţi, mereu arbitrajul e împotriva noastră. Suferim, am luat 32 goluri, dar daţi-ne ce ni se cuvine.

Domnilor arbitri, e meseria voastră şi trebuie să o respectaţi. Primul penalty e indubitabil. Am mai spus, e un trend în care suntem luaţi la «şi alţii».

Analizaţi cu aceeaşi rigoare, cu aceeaşi competenţă. Nu trataţi unele echipe într-un fel, iar pe noi la «şi alţii». Nu ma pot. Mă simt... Îmi stă aici (n.r. în gât). Nu face bine competiţiei. 

E foarte frustrant, pentru noi ,pentru jucători, pentru suporteri şi pentru toată comunitatea care se uită la fotbal. Avem de reglat nişte chestii. Am greşit la goluri. Nu vrem decât să primim ce e al nostru.

Am un sentiment bun cu noul antrenor, va face schmbările care e nevoie. Avem nevoie să fim analizaţi ca toate celelate echipe, ca să avem şanse. 

Dacă vom fi frustraţi pe anumite faze pe care domnii arbitri le interpreteează diferit. Staţi liniştiţi, Dinamo nu retrogradează”, a declarat Nicolescu, după meci.

Afla mai multe despre: dinamodumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare