Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, sincer după ce a văzut grupa României U21: ”Locul 4 e asigurat în grupă, nu în turneul final!”

Dumitru Dragomir, sincer după ce a văzut grupa României U21: ”Locul 4 e asigurat în grupă, nu în turneul final!”

Echipa națională

Comentarii

România U21 şi-a aflat adversarele de la turneul final de Campionat European de anul viitor, iar Dumitru Dragomir a reacţionat.

Reprezentativa U21 a României va evolua în grupa B alături de Ucraina, Croaţia şi Spania, la UEFA Under 21 Championship, găzduit de România şi Georgia, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Ateneul Român.

Tragerea la sorţi a fost efectută de Ianis Hagi (24 de ani pe 22 octombrie) şi georgianul Alexander Iaşvili (44 de ani), fost jucător în Germania, la Freibug şi Karlsruher.

După ce a văzut grupa, Dumitru Dragomir consideră că România nu are nicio şansă. Fostul şef de la LPF susţine că echipa lui Emil Săndoi are locul 4 asigurat. 

”Locul 4 e asigurat în grupă, nu în turneul final!”

”Avem asigurat locul patru, cinciul, nu, că jucăm totuşi, locul patru avem asigurat. Locul patru în grupă, nu în turneul final. Totuşi, locul patru este un loc memorabil la cum se prezintă fotbalul românesc acum. În ultimii şapte ani nu s-a făcut absolut nimic, ne trebuie zece ani ca să ne revenim.

Numai dacă punem bazele unor organizări serioase în fotbal. De exemplu, la Constanţa nu se gândeşte ca la Mureş, dacă am avea în toate judeţele câte un Hagi… Atunci factorul politic trebuie să intervină, să primeze şi să priceapă, pentru că nimic nu putem face. De şapte ani de zile nu am crescut un fotbalist de valoare.

Noi cerem de la selecţioner rezultate şi cel mai bun jucător joacă în China. Pe timpul meu, aveam 17 jucători, dintre care unul era căpitanul echipei Barcelona. De aici pleacă totul, nu mai avem fotbalişti”, a declarat Dumitru Dragomir la Sport Total FM.

Afla mai multe despre: românia-dumitru dragomir -campionatul european 

viewscnt
Articole similare