Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir ştie dacă David Popovici va pleca din România: ”Îi vor da case. Îi vor da de toate să pună mâna pe un aşa sportiv!”

Dumitru Dragomir ştie dacă David Popovici va pleca din România: ”Îi vor da case. Îi vor da de toate să pună mâna pe un aşa sportiv!”

Diverse

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte de la LPF, a vorbit despre fenomenul David Popovici.

David Popovici (18 ani) a avut un an 2022 excepţional, iar în 2023 are ca obiectiv pregătirea cât mai riguroasă şi corespunzătoare pentru competiţia supremă: Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Pentru a-şi duce la capăt ţelul, s-a speculat pe seama faptului că înotătorul ar putea să părăsească România şi să facă pregătirea în străinătate, mai precis în Statele Unite.

Mai mult, David Popovici a primit, în vara anului trecut, oferte de la trei universităţi din SUA, dar şi de la alte instituţii de învăţământ după ce a început să devină tot mai cunoscut în sportul mondial.

Dumitru Dragomir a vorbit despre cazul lui David Popovici. Fostul preşedinte de la LPF consideră că sportivul nostru ar putea să fie ademenit cu sume mari de bani. 

”Îi vor da case. Îi vor da de toate să pună mâna pe un aşa sportiv!”

”Nu ai ce să-i faci dacă vrea să plece. Dacă vrea să plece înseamnă că vrea să ducă la condiţii bune, îţi dai seama la un asemenea sportiv, un fenomen. Uşor, două, trei milioane la semnătură, îi dă case, îi dă de toate ca să pună mâna pe un asemenea sportiv şi junior”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. 

În 2022, David Popovici a cucerit 14 medalii la competiţiile la care a participat, iar în 2023, va lua parte la încă două: Campionatul Mondial de seniori din Japonia, în bazin olimpic (14-30 iulie), Campionatul European în bazin scurt de la Bucureşti (5-10 decembrie).

Afla mai multe despre: sporturi-inot-david popovici-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare