Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, variantă incredibilă în cazul conflictului dintre CSA şi FCSB: ”Suporterii ar trebui să se unească şi să meargă la meciurile ambelor echipe!” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, variantă incredibilă în cazul conflictului dintre CSA şi FCSB: ”Suporterii ar trebui să se unească şi să meargă la meciurile ambelor echipe!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a propus o variantă care, cel mai probabil, nu va fi pe placul suporterilor de la CSA şi FCSB.

”Războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua se poartă de aproape opt ani, timp în care au existat nenumărate atacuri, acuzaţii şi jocuri de culise.

La începutul lui 2015, veştile că Steaua, actuala FCSB, nu mai putea evolua cu sigla sa pe piept au zguduit lumea fotbalului românesc, dând naştere ”războiului” dintre echipa lui Gigi Becali şi CSA.

Între timp, echipa ”militarilor” a promovat din Liga 4 în Liga 2, iar în acest moment nu are drept de promovare, deoarece nu are un investitor privat. Fanii Stelei s-au despărţit, iar un număr destul de mare a rămas să susţină echipa din Liga 1. 

CSA Steaua beneficiază de stadionul din Ghencea, iar o parte dintre suporteri vin la meciurile de pe arena legendară din Bucureşti. 

Dumitru Dragomir a propus o variantă pentru fanii Stelei, dacă în continuare vor exista două echipe. El a spus că fanii ar trebui să se unească şi să meargă la meciurile ambelor echipe.  

”Suporterii ar trebui să se unească şi să meargă la meciurile ambelor echipe!”

”Ar trebui ca spectatorii ambelor echipe să se unească şi dacă vor rămâne două echipe, să meargă şi la una, şi la alta. Aşa ar fi frumos, pentru că Steaua e a lui Becali. Nu este cea pe care o antrenează Opriţa”, a spus Dumitru Dragomir, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-csa-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare