Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, vehement după erorile din Rapid - CFR Cluj: "I-a executat!"

Dumitru Dragomir, vehement după erorile din Rapid - CFR Cluj: "I-a executat!"

Fotbal intern

Comentarii

Rapid s-a impus cu 2-1 în meciul cu CFR Cluj, în urma unui meci în care ardelenii au contestat arbitrajul lui Cătălin Popa. Giuleştenii au marcat ambele goluri din două penalty-uri acordate uşor de centralul partidei.

"I-a executat. Eu mă iau după ce am văzut eu. Nu a fost nici unul, nici celălalt. La primul penalty a fost fault. Luckassen face fault, se urcă pe el, îi dă un brânci. E fault clar. La celălalt, premergător a fost fault în atac. Dar au dreptul să greşească şi arbitrii, că sunt oameni.

E presiune pe Giuleşti, galeria te scuipă, aruncă cu seminţe, te influenţează puţin ca arbitru. Nu că au ei pile pe undeva. Ce dacă sunt în Comitetul Executiv de la FRF, acolo s-au dus să facă ce zice Burleanu" , a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Rapid - CFR Cluj 2-1

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, pe CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0.

CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat.

Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul.

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (Vojtus 90), Al. Ioniţă II (Dugandzic 63). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri (Kolinger 43), A. Burcă, Braun - Boateng, Muhar, Bordeianu (Janga 73) – Petrila (Birligea 46), Malele, Deac (Roger 78). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare