Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Stângaciu, intervenţie rară. Verdict despre portarul naţionalei la EURO: "Moldovan se antrenează la un nivel extraordinar, nu se compară cu FCSB sau Rapid" | EXCLUSIV

Dumitru Stângaciu, intervenţie rară. Verdict despre portarul naţionalei la EURO: "Moldovan se antrenează la un nivel extraordinar, nu se compară cu FCSB sau Rapid" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dumitru Stângaciu, fostul jucător al naţionalei României, a vorbit a vorbit despre portarii ce vor fi în lotul României pentru EURO 2024.

Stabilit de patru ani în Emiratele Arabe Unite, Stângaciu a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Orange Sport, în care a vorbit despre pregătirea lui Horaţiu Moldovan de la Atletico Madrid.

În opinia fostului portar, Moldovan are un avantaj faţă de Târnovanu, Sava şi Niţă, şi anume antrenamentele dure pe care le efectuează în tricoul madrilenilor.

Dumitru Stângaciu, verdict despre portarul naţionalei la EURO: ”Moldovan se antrenează la un nivel extraordinar”

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”(n.r. despre portarii de la naţională) Pentru mine, Niţă si  Moldovan sunt reprezentativi. (n.r. despre Horaţiu Moldovan) Se antrenează la un nivel extraordinar. Antrenamentele de la Steaua (n.r. FCSB), Rapid, sau de oriunde altundeva, nu se compară cu cele de la Atletico Madrid”, a spus Dumitru Stângaciu, pentru Orange Sport.

În vârstă de 26 de ani, Horaţiu Moldovan a bifat 10 meciuri în tricoul reprezentativei de seniori a României, fiind unul dintre artizanii calificării la turneul final din Germania. 

Moldovan nu a apucat încă să debuteze în tricoul lui Atletico Madrid, 

Afla mai multe despre: superligaechipa naţionalăhoraţiu moldovandumitru stângaciu 

viewscnt
Articole similare