Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După 15 ani, duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Răvan Lucescu continuă! Al Hilal vrea cel mai bun jucător de la Jiangsu

După 15 ani, duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Răvan Lucescu continuă! Al Hilal vrea cel mai bun jucător de la Jiangsugalerie foto

Fotbal

Comentarii

Presa din Arabia Saudită scrie că Al Hilal este foarte interesată de transferul lui Alex Teixeira de la Jiangsu Suning.

În 2005, Răzvan Lucescu şi Cosmin Olăroiu s-au duelat în poate cel mai tensionat meci din istoria disputelor europene ale cluburilor din România de după revoluţie. Echipa lui Olăroiu s-a calificat atunci în faţa Rapidului lui Răzvan Lucescu şi a bifat o mega performanţă în Europa.

La 15 ani distanţă, cei doi antrenori sunt probabil cei mai bine plătiţi antrenor români ai momentului. Antrenează la cel mai înalt nivel în Asia, iar cluburile lor au o uriaşă putere financiară.

Potrivit presei saudite, Răzvan Lucescu îl doreşte cu orice preţ la Al Hilal pe Alex Teixeira, nimeni altul decât cel mai important fotbalist al celor de la Jiangsu Suning, echipa pregătită de Cosmin Olăroiu în prima ligă din China.

Brazilianului îi expiră contractul la finalul sezonului şi nu a acceptat încă prelungirea propusă de Jiangsu. Hilal a intrat pe fir şi îl atrage cu un salariu uriaş: aproape 5 milioane de euro stagional.

În vârstă de 30 de ani, Teixeira este cotat la 13.5 milioane de euro, iar în 148 de meciuri pentru Jiangsu Suning a marcat 70 de goluri şi a oferit 42 de pase decisive. Prestaţiile sale au crescut enorm după venirea lui Cosmin Olăroiu la club. Brazilianul a mai jucat în cariera sa pentru Vasco da Gama şi Shakhtar Doneţk. Şi la campioana Ucrainei a performant extraordinar: 89 de goluri şi 25 de pase decisive.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiurăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare