Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După 26 de ani! Performanţa atinsă de Atletico Madrid în prima repriză a meciului cu Barca. Cifre extraordinare şi pentru Luis Suarez

După 26 de ani! Performanţa atinsă de Atletico Madrid în prima repriză a meciului cu Barca. Cifre extraordinare şi pentru Luis Suarez

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a avut o primă repriză excelentă contra Barcelonei.

Formaţia antrenată de Diego Pablo Simeone a marcat de două ori, prin Thomas Lemar şi Luis Suarez.

A fost pentru prima dată după 26 de ani când Atletico Madrid a avut cel puţin două goluri avans în faţa Barcelonei, într-o partidă din La Liga.

Ultima dată când s-a întâmplat asta, a fost pe 9 decemebrie 1995, într-un meci care s-a terminat 3-1. Atunci, Atletico a avut 2-0 la pauză după ce bulgarul Penev a reuşit o ”dublă”.

Pe de altă parte, uruguayanul Luis Suarez care a marcat în minutul 44, a reuşit să marcheze şi contra Barcelonei, ceea ce înseamnă că a marcat împotriva tuturor echipelor pe care le-a înfruntat în La Liga. Singurul gol care îi lipsea lui Suarez era unul marcat împotriva formaţiei FC Barcelona, echipă de la care s-a transferat de altfel la Atletico Madrid. De altfel, Suarez nu a celebrat reuşita din finalul primei reprize.

Primul marcator al ”Colchonerilor”, Thomas Lemar, a bifat reuşita cu numărul 7 în 115 meciuri pentru Atletico. 

Afla mai multe despre: luis suarezbarcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare