Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, iar acum EL. Un nou patron din Superligă şi-a anunţat retragerea din fotbal: "Să vină cineva cu o idee mai bună"

Becali, iar acum EL. Un nou patron din Superligă şi-a anunţat retragerea din fotbal: "Să vină cineva cu o idee mai bună"

FCSB

Comentarii

La începutul acestei săptămâni, Gigi Becali a anunţat că se retrage din fotbal şi că vrea să o vândă pe FCSB.

La doar o zi distanţă, Valeriu Iftime a recunoscut că ia şi el în calcul, la fel ca Gigi Becali, retragerea din fotbal. Finanţatorul lui FC Botoşani speră doar ca echipa sa să facă pasul către noi performanţe în competiţiile interne.

"Am reuşit să ne înregistrăm cu FC Botoşani SA.

Şi încerc să caut nişte potenţiali parteneri care să cumpere acţiuni de la FC Botoşani, cumva să mai degrevez din sarcina mea financiară şi poate să ne ajute să avem o idee mai bună despre cum se conduce o echipă de fotbal.

Eu aş vrea să ies azi (n.r. din fotbal), dar nu părăseasc barca asta ca un răsculat, ci pur şi simplu vreau să facem un lucru care să aibă continuitate şi logică. O să văd cum reuşim” , a declarat Valeriu Iftime la as.ro.

După primele cinci etape disputate din play-out-ului acestui sezon al Superligii, FC Botoşani ocupă locul 10 în clasament, la doar un singur punct în urma echipei clasate pe poziţia a 7-a, FC U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare