Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce a făcut spectacol la Tokyo, fotbalistul Realului şi-a găsit echipă: unde va evolua în stagiunea viitoare

 După ce a făcut spectacol la Tokyo, fotbalistul Realului şi-a găsit echipă: unde va evolua în stagiunea viitoare

Real Madrid

Comentarii

După prestaţia foarte bună de la Jocurile Olimpice, Takefusa Kubo a devenit subiect de interes pentru mai multe cluburi importante din Europa.

Clubul cel mai aproape să-i obţină semnătura jucătorului japonez este Real Sociedad, anunţă presa spaniolă. Bascii au iniţiat tratativele cu Real Madrid încă dinaintea turneului de la Tokyo, iar acum vor parafa înţelegerea finală cu gruparea blano.

Takefusa Kubo (20 de ani) este cotat deja la 15 milioane de euro, iar Real Madrid l-a mai împrumutat la Villarreal, Getafe şi Mallorca. Fotbalistul nipon va juca cel puţin un sezon la Real Sociedad, gruparea blanco încercând să îi ofere fotbalistului un climat potrivit pentru a creşte corespunzător, dar şi posibilitatea de a evolua cât mai multe minute.

Kubo a ajuns la Real Madrid în 2019, dar între 2011 şi 2015, tânărul şi talentatul jucător nipon a evoluat pentru FC Barcelona, la nivel de juniori. Kubo este un obişnuit al loturilor de tineret al Japoniei, evoluând la toate selecţionatele de la nivelul U15 la U23. Pentru naţionala mare a Japoniei, el a adunat deja 11 selecţii şi este considerat cea mai mare promisiune a fotbalului din această ţară.

  • 3 meciuri şi 3 goluri a bifat Kubo la Jocurile Olimpice

Afla mai multe despre: kuboreal madrid 

viewscnt
Articole similare