Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce Andrej Fabry l-a înjurat pe Mircea Rednic: ”Trebuie să fii isteţ ca antrenor, ca să treci peste” | EXCLUSIV

După ce Andrej Fabry l-a înjurat pe Mircea Rednic: ”Trebuie să fii isteţ ca antrenor, ca să treci peste” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

UTA Arad s-a impus scor 1-0 (0-0), sâmbătă, pe terenul celor de la FC Voluntari, într-o partidă din etapa 26-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de slovacul Andrej Fabry, în minutul 77, la doar şase minute după ce a fost introdus pe teren.

Experienţa lui Rednic l-ar putea ”salva” pe Fabry

Imediat după gol, mijlocaşul a refuzat să se bucure, însă a gesticulat nervos către banca de rezerve, semn că nu este foarte mulţumit de faptul că Mircea Rednic a început meciul cu el pe bancă.

În acelaşi timp, ”Puriul” a simţit imediat că reproşurile îi sunt adresate. După câteva momente în care a părut că vrea să-şi chestioneze jucătorul, antrenorul s-a liniştit, i-a bătut obrazul lui Fabry şi a lăsat jocul să se termine,

După meci, tehnicianul a mers la Fabry şi i-a transmis câteva gânduri, însă nu a părut că a existat vreun moment de tensiune între cei doi, cu toate că Rednic ar fi fost îndreptăţit să ceară explicaţii.

Antrenorul a recunoscut şi la flash-interviuri că, cel mai probabil, a fost înjurat de Fabry, însă nu a promis nicio pedeapsă pentru jucătorul său. Ba mai mult, şi-a făcut procese de conştiinţă că nu i-a adus colegi mai valoroşi în jur, pentru a-şi etala din plin talentul.

Prezent în studioul Orange Sport, Cristi Costache a afirmat că doar un antrenor inteligent ar trece peste un asemenea moment de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, pentru a nu afecta vestiarul şi jocul ulterior al echipei.

Sunt subiectiv mărturisesc. El excelează şi la alte capitole. Nu e scârţar la bani. El premia omul de la teren, cameriste, cantonamente.

Mircea are şi defectele lui. Sunt corect şi spun că are mereu impresia şi stă cu privitul peste umăr la cine îl face.Cred că asta îl dă înapoi.

O fi vreo chestie de viaţă, poate i s-au întâmplat unele chestii, dar revenind la profesie... Ca să mă exprim ca intelectualii noştri: are calităţi bune.

Scandalul de azi e că l-a cam lăsat pe margine. Titular de drept în tur. Trebuie să fii isteţ ca antrenor, ca să treci peste un moment ca ăsta. Dacă te duci după primul impuls, s-ar putea să greşeşti. N-aş zice că e ofticat de ce s-a întâmplat”, a declarat Cristi Costache, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrej fabrymircea redniccristi costache 

viewscnt
Articole similare