Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"După ce că nu ajuţi, mai şi încurci!". Basarab Panduru, ironie pentru un fotbalist de la CS Mioveni | EXCLUSIV

"După ce că nu ajuţi, mai şi încurci!". Basarab Panduru, ironie pentru un fotbalist de la CS Mioveni | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a analizat "la cald" paritda CS Mioveni - Farul şi a făcut o remarcă ironică la adresa unui jucător de la argeşeni.

Basarab Panduru l-a ironizat pe Şerbănică, fotbalistul de la CS Mioveni care a făcut penalty, primul penalty din meci, din care Adrian Petre a deschis scorul.

"După ce că nu ajuţi, mai şi încurci!". Basarab Panduru, ironie pentru un fotbalist de la CS Mioveni | EXCLUSIV

"Pandi" a spus că victoria Farului e meritată, echipa "Regelui" fiind echipa mai bună, şi l-a luat la ochi pe Daniel Şerbănică, fotbalistul de la CS Mioveni care a făcut un henţ prostesc la primul penalty dictat în meci, din care Adrian Petre a deschis scorul.

"Victorie meritată. În primul meci a dat peste o echipă care a încercat să joace fotbal. Mioveniul nu a existat. Echipa care a atacat a fost Farul. Chiar şi în prima repriză a fost mai bună. S-au făcut 3 schimbări la pauză, au ieşit toţi oamenii de atac şi au intra alţi trei. Diferenţa s-a făcut din două penalty-uri.

După ce că n-ajuţi cu nimic, mai şi încurci. Cam aşa e la unii (n.r. - Şerbănică). N-ai cum să faci aşa ceva", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

CS Mioveni - Farul 0-2, în Superligă

Farul Constanţa a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

Golurile au fost marcate de Adrian Petre, în minutele 58 şi 76, ambele din penalti.

În minutul 83, de la gazde a fost eliminat Toma.

CS Mioveni a ratat un penalti în minutul 90+2, prin Voinea.

CS Mioveni: Croitoru – Balaur, Scarlatache, Garutti (Pop ’80) – Oancea, Vereş (Voinea ’80), Toma, Şerbănică (Dumitru ’71) – Blănaru (Antal ’59), Rusu, Coşereanu (Rădescu ’59). Antrenor: Alexandru Pelici

Farul Constanţa: Aioani – Mladen, Larie, Popescu, Kiki (Borza ’77) – Artean, Nedelcu, Grameni (Doukoure ’68) – Torje (Moldoveanu ’46), Morar (Petre ’46), Pitu (Ion ’46). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Veres ’54, Garutti ’75 / Nedelcu ‘86

Cartonaş roşu: Toma ‘83

Arbitri: Florin Andrei – Daniel Mitruţi, Alexandru Vodă – Radu Petrescu

Arbitri VAR: George Cătălin Găman, Mircea Orbuleţ

Observator: Aron Huzu

Afla mai multe despre: pandurufarulmioveniserbanicasuperliga 

viewscnt
Articole similare