Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce şi-au făcut treaba în Trivale, clujenii aşteaptă acelaşi lucru şi de la olteni: ”Mâine seara ţinem pumnii Craiovei”

După ce şi-au făcut treaba în Trivale, clujenii aşteaptă acelaşi lucru şi de la olteni: ”Mâine seara ţinem pumnii Craiovei”

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Deac şi Adrian Păun au reacţionat după meciul câştigat de CFR Cluj cu FC Argeş.

Campioana în exerciţiu a României s-a impus cu ultima clasată din play-off, scor 6-0, într-un meci din etapa a opta din play-off-ul Ligii 1.

La finalul jocului, Ciprian Deac şi Adrian Păun, care s-au aflat printre marcatori, au tras concluziile cu privire la succesul CFR-ului din Trivale.

După ce şi-au făcut treaba, clujenii aşteaptă acelaşi lucru şi de la oltenii lui Reghe: ”Mâine seara ţinem pumnii Craiovei”

Deac s-a bucurat pentru victoria obţinută de CFR Cluj şi a transmis că va ţine pumnii Universităţii Craiova în duelul de duminică cu FCSB, ocupanta locului secund.

Formaţia clujeană a acumulat 54 de puncte în clasament, cu cinci mai multe decât gruparea bucureşteană.

”De când joc eu aici tot timpul a fost presiune şi mai ales anul acesta pentru că am condus tot timpul şi dacă vom rata campionatul doar noi vom fi de vină. 

Preferam şi 1-0. Sunt importante cele trei puncte pentru că mai sunt două meciuri şi ne trebuia neaparăt victoria.

Ne dorim foarte mult să câştige Craiova. Mâine seara ţinem pumnii Craiovei. A arătat în play-off o altă forţă, au marcat multe goluri, au câştigat multe meciuri şi poate să bată orice echipă”, a declarat Deac, după meci.

De asemenea, Păun s-a declarat entuziasmat de golul marcat şi de faptul că CFR Cluj a reuşit o asemenea victorie la scor, una obţinută înaintea ultimelor meciuri decisive din acest final de sezon.

”A fost o perioadă foarte grea pentru mine, familie, apropiaţi. Aşteptam golul acesta de mult, chiar mă bucur că am marcat azi, dar cel mai important e că echipa a câştigat.Ne doream cele trei puncte. Aveam nevoie de această descătuşare pentru că ne aşteaptă două meciuri grele.

Putem şi noi să jucăm fotbal, am dovedit şi în această seară şi în alte dăţi, dar încă nu am reuşit să câştigăm decât un meci. Degeaba ne bucurăm azi, dacă nu legăm două victorii care ne-ar aduce titlul”, a adăugat şi Păun.

Afla mai multe despre: deacpauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare