Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După el plânge Becali. Fundaşul central regretat de toată lumea. FCSB îi ruinase cariera, iar acum e om de bază în Europa League

După el plânge Becali. Fundaşul central regretat de toată lumea. FCSB îi ruinase cariera, iar acum e om de bază în Europa Leaguegalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a rezolvat problema atacantului, însă, acum, Nicolae Dică are mari bătăi de cap în linia defensivă, mai ales după meciul din Croaţia, cu Hajduk Split.

Planic şi Bălaşa sunt singurii fundaşi centrali din lotul vicecampioanei României, iar fostul jucător al Viitorului s-a accidentat în meciul de aseară cu Hajduk Split şi este incert pentru partidele următoare ale roş-albaştrilor.

În schimb, un fost fundaş central al celor de la FCSB impresionează în Europa League. Cătălin Carp este legitimat la FC Ufa, echipă la care mai evoluează Ionuţ Nedelcearu şi Kehinde Fatai.

Jucătorul moldovean a pasat decisiv chiar la primul gol marcat de FC Ufa în victoria obţinută, joi, în preliminariile Europa League, scor 2-1, cu Niedercorn.

Speranţă la CFR, dezamăgire la FCSB

La doar 20 de ani, Cătălin Carp a fost adus de CFR Cluj, liber de contract, de la echipa secundă a lui Dinamo Kiev. Primul şi singurul sezon petrecut în Ardeal a fost perfect pentru fundaşul moldovean. A fost jucător de bază în echipa CFR-ului, apoi, în vara lui 2015, a fost dorit de Mirel Rădoi şi adus la FCSB.

Însă, perioada petrecută în curtea roş-albaştrilor n-a fost cea mai fericită. După un start dezamăgitor de campionat şi o eliminare prematură din competiţiile europene, Mirel Rădoi a părăsit rapid banca celor de la FCSB, iar în locul său a venit Laurenţiu Reghecampf.

Cu noul antrenor, Cătălin Carp n-a prins prea multe minute şi a jucat doar două meciuri, ambele în finalul sezonului. În total, în stagiunea 2015/2016, fundaşul a prins doar nouă meciuri pentru FCSB. Cum Laurenţiu Reghecampf a rămas pe banca tehnică şi în sezonul următorul, Carp n-a mai avut nicio şansă şi a fost cedat, liber de contract, la FC Viitorul.

După 14 meciuri jucate în turul sezonului în care echipa lui Hagi a cucerit campionatul, Cătălin Carp a plecat în iarna lui 2017 în Rusia. A semnat cu FC Ufa, iar acum a ajuns un om de bază în lotul ruşilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: catalin carpnicolae dicahajduk splitcroatiafcsb 

viewscnt
Articole similare