You are here:

După Mbappe, Real Madrid pregăteşte o nouă prezentare de gală. Cu ce transfer se vor lăuda "galacticii" pe 27 iulie

După Mbappe, Real Madrid pregăteşte o nouă prezentare de gală. Cu ce transfer se vor lăuda "galacticii" pe 27 iulie

Real Madrid

Comentarii

Atacantul brazilian Endrick, care împlineşte 18 ani pe 21 iulie, va fi prezentat oficial de Real Madrid pe Santiago Bernabeu în data de 27 iulie.

În acea zi, Endrick va efectua vizita medicală şi va semna un contract pe şase ani alături de preşedintele madrilen Florentino Perez. Transferul lui de la Palmeiras va deveni oficial în data de 21 iulie, când jucătorul va împlini 18 ani.

După prezentarea lui, Endrick se va alătura lotului condus de Ancelotti în programul de pregătire, care include un turneu în Statele Unite, începând cu 28 iulie, în cursul căruia sunt programate trei meciuri amicale.

Pe 14 august, la Varşovia (Polonia), Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor, va disputa Supercupa Europei cu Atalanta, câştigătoarea Europa League, urmând ca pe 18 august să debuteze sezonul în La Liga.

Endrick a participat cu echipa Braziliei la Copa America din Statele Unite, unde Selecao a fost eliminată în sferturi de Uruguay, cu 4-2 după lovituri de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost nedecis, 0-0.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare