Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Shapovalov şi Gasquet, un alt nume mare vine în România, la Ţiriac Open. A câştigat trei turnee de Grand Slam

După Shapovalov şi Gasquet, un alt nume mare vine în România, la Ţiriac Open. A câştigat trei turnee de Grand Slam

Tenis

Comentarii

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, triplu campion de Mare Şlem, va participa la turneul de tenis Ţiriac Open ATP 250 care se va desfăşura la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală în perioada 14-21 aprilie.

Wawrinka (38 ani) ocupă locul 70 în clasamentul ATP şi are în palmares 16 titluri, printre care Australian Open (2014), Roland Garros (2015) şi US Open (2016). Ultimul trofeu datează din 2017 (Geneva).

  • Stanislav Wawrinka a fost număr 3 mondial ATP, în ianuarie 2014.

Elveţianul Wawrinka vine în România!

După 8 ani de absenţă în România, turneul revine cu ediţia numărul 25, iar fostul tenisman Ion Ţiriac a precizat că va rămâne aici: "Tenisul se întoarce acasă. De data aceasta va rămâne în România. Ani de zile am aşteptat momentul acesta, mă bucur că a sosit. Vă aşteptăm pe toţi la turneu".

''Dezvăluim al treilea jucător pentru ATP 250 Ţiriac Open: Stan Wawrinka, triplu campion de Grand Slam cunoscut pentru reverul său cu o singură mână! Fiţi acolo pentru a fi martorii măreţiei'', au anunţat organizatorii pe Facebook.

Primii doi jucători anunţaţi pentru turneul de la Bucureşti sunt canadianul Denis Shapovalov şi francezul Richard Gasquet.

Turneul internaţional de tenis ATP 250 Ţiriac Open, dotat cu premii în valoare totală de 580.000 de euro, va avea loc în perioada 14-21 aprilie la Bucureşti.

Singurul turneu de tenis ATP 250 organizat în România se va desfăşura în incinta "Bazei Sportive Năstase/Marica", iar meciurile vor avea loc în aer liber, pe zgură.

  • Câştigătorul turneului de tenis ATP 250 va primi 250 de puncte ATP, competiţia atrăgând astfel un tablou de jucători de top, din primii 100 în clasamentul ATP.

Afla mai multe despre: grand slamroland garrosaustralian openus openwawrinkatiriac opengasquetshapovalov 

viewscnt
Articole similare