Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După trei ani de stat pe bară, Klinsmann este gata să preia o altă naţională! Cine l-a ofertat pe germanul de 55 de ani

După trei ani de stat pe bară, Klinsmann este gata să preia o altă naţională! Cine l-a ofertat pe germanul de 55 de ani
Comentarii

Ecuadorul îl doreşte ca selecţioner pe antrenorul neamţ, care ultima oară a pregătit reprezentativa Statelor Unite.

Klinsmann a fost ofertat de Federaţia Ecuadoriană de Fotbal pentru a prelua postul de la intermarul Jorge Celico, argentinianul numit pentru scurt timp la conducerea naţionalei sud-americane până la găsirea unui succesor pentru Hernan Dario Gomez. Acesta şi-a încheiat mandatul după participarea Ecuadorului la Copa America din vara acestui an. Klinsmann este favorit dar pe lista oficialilor de la Quito se află şi alte nume importante ale fotbalului mondial.

Santiago Solari şi Fernando Hierro, alături de Jose Pekerman şi Gianni de Biasi reprezintă şi ei soluţii pentru banca tricolorilor ecuadorieni. Înfrângerea usturătoare în faţa Argentinei de duminică, scor 6-1, a grăbit numirea unui alt antrenor însă deocamdată niciun anunţ oficial nu a fost făcut. Fostul vârf al naţionalei germane şi-a început cariera de antrenor chiar pe banca Mannschaftului în 2004. Doi ani mai târziu ducea panzerele până în semifinalele Cupei Mondiale organizată chiar în Germania.

După un mandat scurt apoi la Bayern Munchen, Klinsmann a preluat selecţionata Statelor Unite de care s-a despărţit în urmă cu trei ani, după un start ratat în grupa preliminară pentru Cupa Mondială din Rusia. 

Afla mai multe despre: klinsmannecuadorselecţionerofertă 

viewscnt
Articole similare