Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dur-Bozoancă, în culmea fericirii după victoria Oţelului de pe Arena Naţională: „Am prezis că o vom bate pe FCSB! Ne merge foarte bine”

Dur-Bozoancă, în culmea fericirii după victoria Oţelului de pe Arena Naţională: „Am prezis că o vom bate pe FCSB! Ne merge foarte bine”

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a câştigat duelul de pe Arena Naţională cu FCSB, scor 2-0.

Dur-Bozoancă, în culmea fericirii după victoria Oţelului cu FCSB: „Am prezis că vom câştiga! Ne merge foarte bine”

La finalul meciului, Dur-Bozoancă, portarul moldovenilor, a tras concluziile meciului şi a recunoscut că el se aştepta ca Oţelul să câştige duelul cu liderul campionatului.

„Am reuşit să deschidem scorul, apoi să ţinem de rezultat, iar pe contraatac am făcut 2-0! Asta e povestea jocului. Am fost motivaţi să dăm mai mult cu FCSB. Am lucrat foarte bine în această săptămână şi cred că am făcut un joc foarte bun.

Am prezis că o vom bate pe FCSB! Nu la Rapid a fost surpriză, la noi a fost surpriză în această seară. Ne merge bine, aşa că luăm lucrurile aşa cum vin. Suntem puţini datori faţă de suporteri acasă. Am bătut pe FCSB în deplasare, nu ştiu ce motivaţie mai mare poţi avea. E un lucru foarte bun.

Luăm ceea ce e pozitiv şi din victorii, dar şi din înfrângeri, aşa cum ne-a tranmis Mister şi mergem înainte”, a declarat Dur-Bozoancă la flash-interviu.

Afla mai multe despre: otelulfcsbdur bozoanca 

viewscnt
Articole similare