You are here:

Dusan Tadic şi-a anunţat retragerea din naţionala Serbiei! Recordmanul de selecţii a postat un mesaj emoţionat

Dusan Tadic şi-a anunţat retragerea din naţionala Serbiei! Recordmanul de selecţii a postat un mesaj emoţionat
Comentarii

La 16 ani după debutul său internaţional, căpitanul Dusan Tadic a anunţat că a decis să se retragă din echipa naţională a Serbiei.

În vârstă de 35 de ani, recordmanul Serbiei (111 prezenţe, 23 de goluri, 40 de pase decisive) şi-a anunţat joi decizia pe Instagram.

El a purtat banderola de căpitan la Cupa Mondială 2022 şi apoi la Euro 2024, două competiţii care s-au încheiat cu eliminarea din faza grupelor.

Tadic criticase alegerile făcute de antrenorul său, Dragan Stojkovic, după primul meci cu Anglia (0-1), în care a început pe bancă. Jucătorul, care şi-a cerut ulterior scuze, a revenit asupra subiectului în postarea sa de adio. ”Îmi menţin poziţia pe care am exprimat-o”, a spus el. ”Subliniez că nu am avut nicio intenţie de a nu-mi respecta coechipierii sau pe oricine altcineva din echipa Serbiei”

”Am decis să spun adio tricoului echipei naţionale a Serbiei”, a adăugat fostul atacant al lui Ajax. ”Am avut privilegiul de a-mi reprezenta ţara la două Cupe Mondiale, un Euro şi Jocurile Olimpice. După terminarea carierei, vreau să rămân în fotbal şi nimic nu e mai frumos decât să-ţi ajuţi ţara dacă poţi”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dušan Tadić (@dusantadic)

Afla mai multe despre: dusan tadic 

viewscnt
Articole similare