Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin a anunţat că Dinamo este pregătită de baraj! ”Începem să ne concetrăm pentru asta!”

Dusan Uhrin a anunţat că Dinamo este pregătită de baraj! ”Începem să ne concetrăm pentru asta!”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul FC Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat, joi, că va folosi meciurile rămase din play-out-ul Ligii I pentru a pregăti barajul de menţinere în primul eşalon.

”Începem să ne concetrăm pentru asta!”

”Cum am spus şi înainte, aveam mici posibilităţi de a evita barajul. Acum avem o lună pentru a ne îmbunătăţi performanţele şi încerc să-i împing pe jucători mai mult, pentru că trebuie să alergăm mai mult pe teren, asta e sigur. Trebuie să facem mai multe antrenamente în această perioadă pentru ca jucătorii importanţi să fie pregătiţi pentru baraj. 

Şi jocurile care urmează sunt importante, vreau să văd şi alţi jucători cum evoluează, voi schimba anumiţi jucători în aceste partide, trebuie să-mi arate dacă sunt pregătiţi sau nu. Săptămâna viitoare voi decide ce voi face şi voi pregăti barajul. Nu este cea mai rea situaţie în care mă aflu ca antrenor, am mai fost în astfel de situaţii şi anul trecut a fost foarte greu, dar câştigam. 

Când am venit am pierdut două meciuri şi apoi am câştigat cinci şi am făcut un egal. Pentru că vom avea un adversar dificil şi în baraj, este important să ţin jucătorii în mână şi să-i pregătesc pentru asta. Mediaş a marcat un gol cu Mioveni şi a mai avut două ocazii de a egala, trebuie să fim concentraţi la acest meci. Uneori, ne pierdem mintea în propriul careu, facem greşeli. 

Cu Mioveni, am avut două ocazii înainte de a primi golul şi dacă am fi marcat noi primii altul ar fi fost meciul. Totul este despre concentrare la meciuri. Dacă nu suntem concetraţi, pierdem jocul cu uşurinţă. Sunt jucători tineri la Gaz Metan, dar sunt amibiţioşi, au atitudine. 

Dar nu mă concentrez asupra lor, mă concentrez asupra noastră, deoarece trebuie să fim pregătiţi în patru săptămâni. Acesta este obiectivul meu, să-i pregătesc pentru baraj. Pentru mine nu e un meci amical (n.r. - pentru că ambele echipe nu mai au niciun obiectiv în campionat), jucătorii trebuie să-mi arate mie că merită să evolueze.

Uşor, uşor trebuie să stabilesc primul 11 şi apoi trebuie să mă asigur că acesta este pregătit. Începem să ne concetrăm asupra barajului, asupra celor două echipe pe care le putem întâlni (n.r. - Hermannstadt şi U Cluj)”, a declarat Uhrin, într-o conferinţă de presă.

Meciul Gaz Metan Mediaş - FC Dinamo este programat vineri, de la ora 20.00, în etapa a VI-a a play-out-ului Ligii 1.

Afla mai multe despre: dinamo-uhrin-liga 1 

viewscnt
Articole similare