Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E aproape GATA! Moruţan semnează joi cu FCSB: ”Vis îndeplinit. Sunt foarte fericit!”

E aproape GATA! Moruţan semnează joi cu FCSB: ”Vis îndeplinit. Sunt foarte fericit!”

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan va semna săptămâna aceasta cu FCSB, contractul fiind deja pregătit de Valeriu Argăseală. Jucătorul în vârstă de 18 ani s-a declarat fericit că va semna cu formaţia ”roş-albastră”.

"Săptămâna asta, joi, o să iau decizia finala. Balanţa înclină 90% spre FCSB. Nu o să merg cu părinţii, o să merg cu impresarul meu şi o să luăm decizia împreună. Fiecare părinte are de spus ceva copilului său, dar ne-am decis în proporţie de 90%", a spus Moruţan pentru Protv.

Moruţan va semna contractul în această săptămână, dar va ajunge la FCSB tocmai din vară. Gigi Becali va plăti 700.000 de euro pentru transferul mijlocaşului de 18 ani, care a mai fost dorit şi de CFR Cluj.

"Nu mă gândeam la transfer, dar cu multă muncă orice vis ţi se îndeplineşte. Nu a depins de mine, cluburile s-au înţeles între ele. Apoi a venit oferta pe care o aşteptam eu, cu propuneri. Sunt foarte fericit, vă daţi seama că mă vrea o echipa ca FCSB, o echipă foarte mare, care s-a calificat în primăvara Europa League", a mai spus Moruţan. 

Afla mai multe despre: morutanfcsbtransferbotosani 

viewscnt
Articole similare