Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E campion în Anglia şi e considerat unul dintre cei mai buni jucători, dar nu a jucat pentru naţională! Starul care a aşteptat până la 27 de ani şansa debutului

E campion în Anglia şi e considerat unul dintre cei mai buni jucători, dar nu a jucat pentru naţională! Starul care a aşteptat până la 27 de ani şansa debutului

Campionate

Comentarii

Spania întâlneşte în această seară selecţionata Argentinei, într-o partidă amicală programată la Madrid, pe arena Wanda Metropolitano.

Două dintre marile favorite ale Campionatului Mondial din Rusia îşi testează forţele cu mai puţin de trei luni înainte de startul turneului final, însă "pumele" vor aborda meciul fără doi dintre cei mai importanţi jucători, Kun Aguero şi Lionel Messi. Atacantul lui City va lipsi cu siguranţă din cauza unei accidentări la genunchi, în timp ce Messi are şanse minime să evolueze, după ce a acuzat probleme musculare.

Super amicale la Telekom Sport:

De cealaltă parte, spaniolii aşteaptă un debut în echipa pregătită de Julen Lopetegui. Este vorba de fundaşul stânga Marcos Alonso, omul considerat unul dintre cei mai buni din Premier League pe postul său.

Campion în Anglia cu Chelsea în sezonul trecut, Marcos Alonso a fost rezervă în partida precedentă a Spaniei, cu Germania, scor 1-1, iar în această seară are şanse mari să evolueze. Alonso ar debuta astfel la 27 de ani, la aproape 9 ani de când îmbrăca tricoul selecţionatei U19.



"Sunt foarte fericit să fiu aici şi mândru să-mi reprezint ţara. Doar antrenorul ştie dacă voi prinde câteva minute pe teren. Ocazia şi adversarul nu puteau fi însă mai bune şi va fi un test superb", a declarat fundaşul lui Chelsesa înainte de meci.

75 de meciuri a strâns Marcos Alonso pentru Chelsea în ultimele două sezoane
13 goluri şi 6 pase decisive are Alonso în tricoul lui Chelsea

Afla mai multe despre: premier leagueangliamarcos alonso,  

viewscnt
Articole similare