You are here:

"E cel mai bun an al meu, cu siguranţă!" Florinel Coman a încheiat 2019 cu gol marcat în derby-ul cu Craiova: "O diferenţă foarte mare între echipe, aşa am simţit pe teren"

"E cel mai bun an al meu, cu siguranţă!" Florinel Coman a încheiat 2019 cu gol marcat în derby-ul cu Craiova: "O diferenţă foarte mare între echipe, aşa am simţit pe teren"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (21 de ani) a încheiat anul gol şi un penalty obţinut în FCSB - U Craiova 2-0, iar la finalul partidei, la flash-interviu, cel poreclit mai nou "Neymar" de Gigi Becali a spus că 2019 este cel mai bun an al carierei sale de până acum. Atacantul de la FCSB a vorbit despre revirimentul fantastic al echipei, după ce vicecampioana a fost ultima clasată, iar acum e pe locul trei în clasament.

Coman a spus că pe teren s-a simţit o diferenţă mare între FCSB şi Craiova, dar şi despre "chimia" dintre el, Man şi Coman. Florinel a avut încredere, în momentele grele, că vicecampioana va reveni sus în clasament.

"(n.r. - E o diferenţă atât de mare între FCSB şi Craiova?) Pe teren aşa am simţit. Mai ales şi scorul şi ocaziile pe care le-am avut şi penalty-ul ratat. Per total am fost mult peste ei în această seară. (n.r. - A fost golul tău sau al lui Dennis?) Cred că al meu, că eu am şutat.

(n.r. despre tripleta Man, Tănase, Coman) Ne simţim foarte bine atât în teren, cât şi în afară. Suntem prieteni, suntem colegi, vorbim foarte mult înaintea meciurilor şi cred că asta contează foarte mult. 28,11

(n.r. - După cum aţi început sezonul, dacă ţi-ar fi spus cineva că terminaţi aşa anul, ce i-ai fi spus?) I-aş fi spus că ne vom bate la titlu, pentru că trebuie să ai încredere în tine, indiferent de ce a fost. Ştiam cu toţii că e o situaţie delicată, a fost o situaţie delicată la început, ne-am axat pe cupele europene. Au fost şi foarte mulţi accidentaţi. Ştiam că atunci când vor reveni aceştia vom fi foarte puternici şi ne vom bate sus.

Cu siguranţă este cel mai bun an al meu. Nu aş fi putut face asta de unul singur, sunt foarte fericit pentru că aceşti colegi pe care îi am sunt speciali, sunt alături de mine mereu. Mereu vorbesc cu mine, mai ales cei bătrâni. Suntem o familie, aşa că sunt meritele lor"
, a spus Florinel Coman, după meci, la Telekom Sport.



 

Afla mai multe despre: florinel comanflashreactiefcsb 

viewscnt
Articole similare