Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A organizat meciul de adio al Generaţiei de Aur, dar a fost distrus: „E o dezamăgire de om, are caracter josnic!”

A organizat meciul de adio al Generaţiei de Aur, dar a fost distrus: „E o dezamăgire de om, are caracter josnic!”

Echipa națională

Comentarii

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Gică Popescu, scoţând în evidenţă aspectele care l-au dezamăgit la fostul căpitan al Barcelonei, cel care a organizat meciul de adio al Generaţiei de Aur.

Gică Popescu, distrus de Ionel Ganea, fostul său coleg de la echipa naţională

Ionel Ganea, fostul atacant al echipei naţionale, a avut cuvinte foarte dure la adresa lui Gică Popescu. În opinia fostului atacant, Gică Popescu a organizat meciul de retragere al „Generaţiei de Aur” doar pentru câştiguri financiare.

„Dacă faci un asemenea eveniment, ar trebui să judeci că o generaţie are vreo 20 de ani. Şi meritau să fie chemaţi şi alţi fotbalişti care în acea perioadă au scris istorie pentru echipa naţională. Eu, unul, nu cred că doar m-am plimbat pe la lot.

La fel, de ce nu vor fi acolo Mutu, Chivu, Lobonţ? Să nu-mi spună mie că e un meci dedicat doar celor de la Cupa Mondială din 1994! Că Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuş n-au fost America, da?

Meritam să fim măcar invitaţi, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm. Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitaţii pentru foşti colegi exact din acea perioadă? Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foştii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte!

Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai banii. Dacă ies lovele, eşti prietenul lui cel mai bun. Dacă nu, eşti un mare duşman! N-ar strica să aflaţi, de exemplu, că firma care vinde acum tricourile pentru eveniment e a lui şi a fiicei lui.

Eu aşa ştiu! E <fiert> pe <caşcaval>! Aş putea să zic mai multe despre Popescu, dar mă abţin, deocamdată. Am văzut, de exemplu, ce mare afacerist e cu Şcoala lui de fotbal de la Craiova. Un eşec total! Câte zeci, sute de talente s-au pierdut inutil acolo!

Părerea mea e că majoritatea celor care vor fi pe teren vor încasa şi ceva bănuţi, că nu vin degeaba. Sunt, probabil, nişte contracte în spate, cu sume diferite de la om la om

Ştiţi cum e asta că nici nu bagă în seamă pe nimeni dintre o grămadă de internaţionali importanţi care trebuiau să fie acum pe listă? Ca şi cum FRF ar ignora istoria echipei naţionale şi n-ar mai invita niciun fost jucător la partidele reprezentativei! Cum a ajuns Popescu să vorbească şi să stabilească el în numele tuturor?

Poţi să-l compari pe Popescu cu Hagi, inclusiv la calitate umană? Niciodată! Hagi e un mare sufletist şi ajută pe toată lumea, când are ocazia. Sunt nenumărate cazuri de foşti colegi pe care Hagi i-a sprijinit şi i-a respectat întotdeauna.

Inclusiv pe Popescu! Păi, cine l-a mai angajat după ce a ieşit din puşcărie? Hagi! Nu degeaba i se spune Regele, fiindcă e şi un om cu o inimă imensă. Duceţi-vă şi uitaţi-vă şi prin bisericile din Constanţa, să vedeţi câte donaţii a făut Hagi pe-acolo!”, a spus Ionel Ganea, potrivit sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: gica popescuionel ganeageneratia de aur 

viewscnt
Articole similare