Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E clar că vrea să plece!”. Horaţiu Moldovan, înţeles de rivali, dar nu şi de rapidişti: ”Nu e momentul potrivit” | EXCLUSIV

”E clar că vrea să plece!”. Horaţiu Moldovan, înţeles de rivali, dar nu şi de rapidişti: ”Nu e momentul potrivit” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Farul şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 21-a din Superliga României.

La finalul meciului, Horaţiu Moldovan a dezvăluit că se gândeşte să plece de la Rapid, nu oriunde, ci în străinătate, posibil chiar din această iarnă.

Titularul formaţiei giuleştene, dar şi al naţionalei României susţine că ia în calcul un posibil transfer dacă echipa sa de club va primi o ofertă avantajoasă pe numele său.

Posibila plecare a lui Moldovan a stârnit o discuţie în contradictoriu, în direct, la Orange Sport. Ovidiu Herea îl sfătuieşte pe jucător să mai rămână în Giuleşti.

Dan Udrea: Din ce spune e clar că vrea să plece...

Ovidiu Herea: Nu ştiu dacă e momentul potrivit să plece.

Dan Udrea: De ce spui asta?

Ovidiu Herea: Urmează turneul final şi nu ştiu dacă te duci la o echipă eşti numărul 1. Eu aş vedea să aibă continuitate şi după la vară să plece!

Dan Udrea: Ăsta e un calcul interesant pe care Moldovan trebuie să îl facă. Cum ar trebui să gândească? Aveţi multă experienţă...

MM Stoica: Păi depinde de ce contract trebuie să primească. E foarte complicat. Atracţia străinăţii există!

Horaţiu Moldovan a jucat pentru FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timişoara, Sepsi OSK şi UTA Arad şi Rapid, deşi este un produs al clubului CFR Cluj. 

Farul Constanţa – Rapid Bucureşti 0-0

Farul a înscris încă din minutul 2, prin Louis Munteanu, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Giuleştenii au replicat prin ocazia lui Borja Valle, şut pe lângă poartă, în minutul 8. După cinci minute Vînă a lovit bara, iar Funsho Bamgboye a trimis pe lângă poartă în minutul 23.

Gazdele au mai avut un gol anulat în minutul 45+2, la Artean, şi încă unul în minutul 59, la Mazilu, jucător aflat la ultimul meci pentru constănţeni. S-a încheiat 0-0, iar Rapid se află la al şaselea meci consecutiv fără victorie în Superligă, dintre acestea patru fiind rezultate de 0-0.

Echipa lui Cristiano Bergodi ocupă locul 3 în clasament, cu 33 de puncte. Farul are 30 de puncte şi este pe poziţia a cincea.

Echipele care au evoluat:

  • FARUL: Aioani – D. Sîrbu (D. Grosu 46), K. Boli, M. Popescu, Dussaut - Vînă, Artean, Grameni (Diogo Queiros 74), Budescu (M. Grigoryan 87) - Ad. Mazilu (Rivaldinho 75), L. Munteanu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • RAPID: H. Moldovan - I. Cristea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Funsho Bamgboye (El Sawy 70), C. Cîrjan, Al. Albu, Papeau - Al. Ioniţă II (K. Soni 64), Borja Valle. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: rapidhoraţiu moldovantransfer 

viewscnt
Articole similare