You are here:

"E de Premier League! Primii 6-7". Noul pariu al lui Dumitru Dragomir de la FCSB: "10 milioane de euro"

"E de Premier League! Primii 6-7". Noul pariu al lui Dumitru Dragomir de la FCSB: "10 milioane de euro"

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul sef al LPF, este convins că FCSB are în lot un fotbalist cu care poate da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. "Corleone" consideră că fotbalistul poate juca în cel mai puternic campionat din lume, Premier League.

Noul pariu al lui Dumitru Dragomir de la FCSB este Joyskim Dawa (28 de ani), fundaşul central care şi-a îmbunătăţit considerabil evoluţiile în ultimul sezon şi are un început de stagiune excelent la campioana României.

Joyskim Dawa, următorul transfer de top de la FCSB? Dumitru Dragomir e convins: "L-aş lua pe Dawa în Premier League"

Dragomir este de părere că Josykim Dawa poate juca în cele mai puternice campionate ale Europei, chiar Premier League, şi ar fi unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Anglia. Camerunezul are şi selecţii în naţionala "Leilor neîmblânziţi".

„Dawa este jucător de campionatul Angliei! Acum? Zece milioane de euro! După ce a dat şi golul ăsta e de zece milioane de euro. E în jur de zece. Eu dacă aş fi la o echipă din Anglia, l-aş lua pe Dawa şi ar fi în primii 6-7 fundaşi ai campionatului englez”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Joyskim Dawa a jucat şapte meciuri în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori. El are nouă selecţii la echipa naţională a Camerunului, fără gol marcat. A debutat pentru africani în octombrie 2018, într-un meci cu Malawi din preliminariile Cupei Africii.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joyskim dawatransferpremier leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare