Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E evident". Verdict clar al lui Zotta în cazul penalty-ului neacordat în FCSB - Farul | EXCLUSIV

"E evident". Verdict clar al lui Zotta în cazul penalty-ului neacordat în FCSB - Farul | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Minutul 91, Constantin Zotta a analizat faza la care Ştefan Târnovanu l-a faultat în careu pe Robert Moldoveanu, dar arbitrul Lucian Rusandu nu a acordat penalty. Fostul central a spus că se impunea, în mod cert, dictarea loviturii de pedeapsă.

"E evident". Verdict clar al lui Zotta în cazul penalty-ului neacordat în FCSB - Farul | EXCLUSIV

După meciul FCSB - Farul 2-0, Constantin Zotta a analizat, la Minutul 91, faza în în care portarul Târnovanu îl faultează pe Robert Moldoveanu. Specialiştii au căzut de acord că este un penalty de care a fost privată Farul, echipa lui Gică Hagi.

Zotta spune că este un fault evident al lui Târnovanu, care trebuia sancţionat cu penalty şi cartonaş galben: "Primul care ajunge la minge este Moldoveanu, loveşte mingea, iar Târnovanu intră cu totul în adversar cu un atac întârziat. Este un fault evident, sancţionabil cu lovitură de pedeapsă şi cartonaş galben.

Este cel puţin galben. Intră cu picioarele sus, cu posibilitatea de a lovi adversarul", a spus Constantin Zotta, la Telekom Sport.

FCSB a învins Farul cu 2-0, pe Arena Naţională, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Gică Hagi a acuzat arbitrajul: "A făcut diferenţa!"

La flash-interviu, Gică Hagi a fost foc şi pară pe arbitrajul lui Lucian Rusandu: „Gustul amar a început de la penalty-ul nedat. E incredibil. Nu am crezut că pot să văd aşa ceva pe terenul de fotbal. Din păcate, un meci echilibrat, ambele echipe au încercat, un meci cu intensitate, dar un singur om a făcut astăzi diferenţa. Din primul până în ultimul minut. E foarte greu să mai înţeleg ce înseamnă fotbalul.

E incredibil, incredibil! Inadmisibil, nu pot să înţeleg aşa ceva. Aşa ceva?! E pur şi simplu... Nu mai am cuvinte! Arbitrul nu a văzut nimic pentru noi. În partea cealaltă, tot. A fost un singur protagonist, 100%, el a făcut diferenţa. Fotbalul e făcut din mici detalii, iar în seara asta lucrurile sunt clare pentru toţi”, a spus Gică Hagi.

„Toată ţara a văzut asta, nu mai sunt dubii! Asemenea lucruri nu mai sunt de discutat. Nu pot să tac din gură în astfel de situaţii! E inadmisibil. Nu ştiu ce urmează acum, vom vedea. E greu. Să nu vă faceţi că nu aţi văzut. Toată lumea a văzut! E prea mult. Seară bună!”, a conchis Hagi.

Afla mai multe despre: zottafarulfcsbarbitrupenalty 

viewscnt
Articole similare