Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E fantastic copilul ăsta!” Florin Prunea şi-a schimbat părerea despre Andrei Vlad: „Eu am fost un contestatar al lui, m-am înşelat”

„E fantastic copilul ăsta!” Florin Prunea şi-a schimbat părerea despre Andrei Vlad: „Eu am fost un contestatar al lui, m-am înşelat”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea (52 de ani), fostul mare portar al lui Dinamo, a vorbit despre Andrei Vlad (21 de ani), jucătorul de la FCSB, care face meciuri mari în ultima perioadă.

Prunea a recunoscut că, iniţial, nu a pariat pe Vlad, dar recunoaşte că s-a înşelat şi acum are doar cuvinte de laudă la adresa tânărului goalkeeper.

„Şi eu am fost un contestatar al lui la început. Te mai înşeli. Am zis că trebuie să plece undeva unde să joace, să fie dat împrumut. Îl văd şi la echipa naţională. Are 21 de ani, a crescut fantastic copilul ăsta. Uşor-uşor trebuie să vină sus (n.r. la prima reprezentativă).

Îmi pare rău pentru Radu că nu joacă în Italia. Eu zic că stăm bine pe postul de portar. Uite, vine copilul ăsta. Mai e şi Aioani de la Târgovişte, care nu greşeşte. Am referinţe foarte bine despre Vlad, că e un băiat serios. Ăsta e un penalty apărat. Mingea se ducea în plasa laterală. Are forţă bună. Trebuie să mai lucreze puţin la ieşirile pe centrări”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Vlad a apărat un penalty important batut de Alexandru Cicâldău, ieri, în meciul cu Universitatea Craiova, scor final 0-0. 

Afla mai multe despre: andrei vladflorin pruneafcsb 

viewscnt
Articole similare