Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E finala pe care toţi o aşteaptă de foarte mulţi ani!" Cum crede Gică Popescu că va arăta ultimul act din UEFA Champions League

"E finala pe care toţi o aşteaptă de foarte mulţi ani!" Cum crede Gică Popescu că va arăta ultimul act din UEFA Champions League
Comentarii

Gică Popescu a urmărit live partida FC Barcelona - AS Roma, scor 4-1, iar la revenirea în ţară s-a declarat convins că gruparea catalană nu va avea nicio problemă în retur, la fel cum sigure de calificarea în semifinale pot fi şi Real Madrid şi Bayern Munchen.

Fostul căpitan al Barcelonei speră ca finala UEFA Champions League din acest an să le aducă iubitorilor fotbalului un meci de neuitat între gruparea catalană şi marii rivali de la Real Madrid.

"E finala pe care toată lumea o aşteaptă de foarte mulţi ani, Barcelona - Real. Sunt patru echipe importante cele care vor ajunge în semifinale, nu cred că se pune problema Barcelonei, a Madridului, a lui Bayern probabil... De asemenea, Liverpool are un rezultat destul de bun, 3-0 acasa, care a fost rezultatul surpriză în aceste sferturi de finală.

Sunt patru echipe frumoase şi indiferent cum va arăta tragerea la sorti, vor fi două semifinale frumoase", a declarat Popescu pentru Telekom Sport la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: gica popescuchampions leaguebarcelonabayernreal madrid 

viewscnt
Articole similare